duminică, 23 martie 2014

Real Madrid - FC Barcelona in exclusivitate la Digi Sport 1

Digi Sport 1 va transmite in exclusivitate, duminica, 23 martie, de la ora 22:00,  derby-ul dintre Real Madrid si FC Barcelona, meci care va avea loc pe stadionul Santiago Bernabeu. 


Telespectatorii vor avea parte de transmisii in direct de la Madrid, realizate de Andrei Niculescu si Ionut Angheluta, iar invitatul special al Digi Sport in capitala Spaniei va fi Gica Craioveanu.
  
In ziua marelui derby dintre Real Madrid si FC Barcelona, emisiunea "Fotbal European" moderata de George Dobre, va avea patru editii speciale, in care vor fi analizate toate aspectele confruntarii. Astfel, prima editie speciala poate fi vizionata de la 19:50, in pauza meciului dintre Steaua si Sageata Navodari, iar a doua editie va incepe la 20:50. In pauza si dupa terminarea derby-ului, discutiile vor continua in studioul Fotbal European" unde vor fi prezenti Ilie Dumitrescu, Bogdan Mara si Ion Craciunescu.

Digi Sport le-a mai pregatit o surpriza suporterilor si ii echipeaza pentru El Clasico. Pe site-ul www.digisport.ro si pe pagina de facebook Digi Sport se desfasoara un consurs pentru cei care doresc sa castige unul din premiile puse in joc. Regulamentul si detaliile consursului sunt dispobibile pe site-ul www.digisport.ro.

Fazele VIDEO se pot urmări și pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu