joi, 2 august 2012

Actualizare de BIOS disponibila pentru sistemul Myria IT ProV3. Acum sunt suportate si procesoarele Ivy Bridge!


[Nou] - ECS a lansat ieri, 8 august 2012, o noua actualizare de BIOS (are acelasi nr. de versiune CPU ECO v.1.0.983.0, dar probabil au corectat/modificat ceva prin aplicatie, posibil in urma unor sesizari primite de la utilizatori). Descarcati acest nou upgrade de BIOS de aici.


Iata ca cei de la ECS s-au tinut de cuvant si au pus la dispozitia utilizatorilor actualizarea de BIOS necesar pentru compatibilitatea sistemului G11 / Myria IT ProV3 cu noua generatie de procesoare Ivy Bridge de la Intel.




Pentru descarcarea upgrade-ului de BIOS faceti click pe imaginea de mai jos (dimensiune fisier = 3,85 MB). Actualizarea a fost facuta publica in aceasta saptamana, luni - 30 iulie 2012, deci este foarte 'fierbinte'.




ATENTIE!: Voi reveni in curand, intr-un articol viitor, cu pasii ce trebuie urmati pentru a face upgradarea cu succes a BIOS-ului, deoarece trebuie umblat la un jumper de pe placa de baza. Nu imi asum nicio responsabilitate pentru daunele ce le puteti cauza incercand sa faceti aceasta actualizare in necunostinta de cauza.


[Actualizare] - Gasiti aici tutorialul dedicat instalarii cu succes a actualizarii de BIOS pentru sistemul G11 / Myria IT ProV3.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu