miercuri, 31 octombrie 2012

Windows 8 Media Center Pack gratuit de la Microsoft!



Dacă PC-ul dvs. rulează Windows 8 Pro si doriti să obtineti Windows 8 Media Center Pack, astfel încât să puteti urmări si înregistra programe TV în direct cu Windows Media Center, puteti să beneficiati de acesta gratuit de aici

Pentru o perioadă de timp limitată, primiti Windows 8 Media Center Pack gratuit. Pentru a primi o cheie de produs gratuită si a obtine Windows 8 Media Center Pack, furnizati o adresă de e-mail validă în spatiul furnizat. După ce primiti cheia de produs gratuită prin adresa de e-mail pe care ati furnizat-o, urmati instrucțiunile pentru adăugarea Windows 8 Media Center Pack: 
1. Trageti cu degetul de marginea dreaptă a ecranului, apoi atingeţi Search. (dacă utilizaţi un mouse, indicaţi spre colţul din dreapta-sus al ecranului, apoi faceţi clic pe Căutare). 
2. Introduceţi 'add features' în caseta de căutare, apoi atingeţi sau faceţi clic pe Setări. 
3. Atingeţi sau faceţi clic pe 'Adăugare caracteristici la Windows 8'. 
4. Apoi atingeţi sau faceţi clic pe 'Am deja o cheie de produs'. 
5. Introduceţi cheia de produs, apoi faceţi clic pe 'Următorul'. 
6. Citiţi termenii licenţei, bifaţi caseta de selectare pentru a accepta termenii licenţei, apoi faceţi clic pe 'Adăugare caracteristici'. 
7. PC-ul dvs. va reporni automat şi Windows Media Center va fi disponibil pentru utilizare. 

Am aplicat si eu ieri iar astazi am primit mailul de la Microsoft cu serialul pentru Media Center Pack.

 Iata detalii legate de oferta: 

* Ofertă valabilă de la 26 octombrie 2012 și până la 31 ianuarie 2013; este limitată la cinci licențe per client pe toată durata promoției.Pentru a instala Windows 8 Pro Pack, trebuie să rulați Windows 8.Se pot aplica taxe de acces la internet.Prețurile afișate sunt prețuri de retail estimate, prețul real poate varia în funcție de distribuitor.Dacă achiziționați un PC nou cu Windows 8 preinstalat și ulterior faceți upgrade acelui PC cu Windows 8 Pro Pack, Windows 8 Media Center Pack, o ediție cu licență în volum sau o ediție vândută cu amănuntul, nu veți mai avea posibilitatea să instalați aplicații furnizate exclusiv de la producătorul PC-ului prin Magazin Windows.Aflați detalii complete despre ofertele noastre speciale. 
 ** Windows 8 Media Center Pack este disponibil gratuit un timp limitat doar de la această pagină promoțională, pe Windows.com.Dacă obțineți Windows 8 Media Center Pack de la altă locație, se pot aplica taxe de locație.Ofertă valabilă de pe 26 octombrie 2012 până pe 31 ianuarie 2013; este limitată la o cheie de produs per adresă de e-mail.Vă calificați pentru această promoție, dacă PC-ul dvs. rulează Windows 8 Pro.Pentru a urmări și a înregistra emisiuni TV în direct, pot fi necesare componente de hardware suplimentare.Trebuie să furnizați o adresă de e-mail validă pentru a primi cheia de produs Windows 8 Center Pack.Cheia de produs trebuie activată până la 31 ianuarie 2013. Microsoft vă va contacta numai la adresa de e-mail pe care o furnizați pentru a vă trimite cheia de produs și pentru a vă aminti când se încheie perioada de activare a cheii de produs.Catalysis Corporation este o companie terță pe care o utilizăm pentru a colecta informații despre abonamente și a procesa livrarea acestor mesaje de e-mail.Dacă achiziționați un PC nou cu Windows 8 preinstalat și ulterior faceți upgrade acelui PC cu Windows 8 Pro Pack, Windows 8 Media Center Pack, o ediție cu licență în volum sau o ediție vândută cu amănuntul, nu veți mai avea posibilitatea să instalați aplicații furnizate exclusiv de la producătorul PC-ului prin Magazin Windows.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu