sâmbătă, 14 decembrie 2013

RCS & RDS a lansat o nouă platforma online de divertisment - Digi.Online. Intra aici sa vezi cum sa-ti faci cont gratuit!


Buna dimineata si bine v-am gasit dragilor.
Asa cum probabil stiti, ieri UPC a lansat serviciul HBO Go pentru clientii sai. In replica, RCS & RDS  a reactionat imediat si a lansat platforma Digi.Online, desi nu era complet finalizata, ei inca mai lucreaza la ea.

Aplicatia poate fi descarcata din Google Play Store - pentru echipamentele cu sistem de operare minim Android 4.0 si din App Store - pentru echipamentele Apple minim iPhone 4 si iPad 2. In viitorul apropiat, Digi Online va fi disponibil atat pe site-ul www.digi-online.ro, precum si pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows.
Cu noua platforma, abonatii Digi au acces la divertisment si informatie, de oriunde, 24 ore din 24! Pe Digi Online, utilizatorii pot urmari competitii sportive nationale si internationale, emisiuni, stiri de ultima ora si informatii despre filme, muzica si documentar.

Abonatii companiei vor putea viziona gratuit sectiunile si programele din aplicatie:
  • LIVE-urile Digi Sport 1, 2 si 3 si Digi24 - national si regional (7 statii locale);
  • importante competitii sportive transmise exclusiv online;
  • emisiunile difuzate la Digi24 si Digi Sport, plus arhivele acestora;
  • stiri din toate domeniile - actualitate, economic, sport, gadget, timp liber, international;
  • trailere, filme si documentare;
  • informatii despre emisiunile de pe Digi World, Digi Life, Digi Animal World;
  • în curând, filme, exclusiv online.

Canalele Digi Sport 1, 2 si 3 sunt canalele de sport din Romania care prezinta cele mai importante competitii sportive nationale si internationale! UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1 - Romania, La Liga - Spania, Serie A - Italia, Ligue 1 - Franta, Seria A Brazilia, sunt principalele competitii de care se pot bucura fanii fotbalului. Seria competitiilor sportive continua cu MotoGP, Formula 1, Formula 3, handbal, hochei sau cele mai importante turnee de tenis.

Stirile Digi24 nationale si stirile celor 6 statii locale din Craiova, Oradea, Timisoara, Brasov, Iasi si Constanta iti prezinta prompt si impartial noutatile de interes national si local. Ultimele stiri, evenimentele economice si politice internationale, te tin conectat cu actualitatea externa. Daca vrei sa vezi cele mai noi playlisturi muzicale, UTV iti ofera muzica de cea mai buna calitate.

Aplicatia este disponibila GRATUIT pentru abonatii RCS & RDS care au contractat si televiziune si internet fix si poate fi accesata de pe dispozitive conectate la reteaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Accesarea continutului platformei se face pe baza unui cont pe care utilizatorii trebuie sa il creeze in contul lor de client de pe www.rcs-rds.ro.


Momentan sunt 20 de canale disponibile pentru live streaming in aplicatie:
1. Stiri: Digi 24 HD, Digi 24 HD Oradea, Digi 24 HD Timisoara, Digi 24 Iasi, Digi 24 HD Constanta, Digi 24 HD Craiova, Digi 24 HD Brasov, Realitatea TV, Romania TV.
2. Sport: DigiSport1, DigiSport2, DigiSport3.
3. General: TVR1.
4. Copii: Disney, Disney Junior.
5. Tematice: History Channel, National Geographic Channel, Travel Channel.
6. Muzica: UTV, 1 Music Channel. 

In curand, sper, dupa ce am vazut in captura de mai sus:  la 'Tematice' - Digi Animal World, Digi World, Digi Life si o noua categorie, 'Filme', cu cel putin 'Digi Film'.


Crearea unui cont gratuit pe Digi.Online

1. Se acceseaza 'Contul Meu Digi' la adresa https://digicare.rcs-rds.ro


2. Dupa ce ati intrat in cont se merge la meniul Servicii -->Digi Online --> Setari DigiOnline https://digicare.rcs-rds.ro/#/digi-online


3. Se apasa butonul 'Creare cont'. Se completeaza campul 'email' si campul 'parola' de doua ori. Acum contul este creat, dar nu este activ. Un email pentru confirmare a fost trimis la adresa de email specificata la crearea contului.


4. Se intra in casuta de email personala si se apasa pe linkul de confirmare primit de la Echipa Suport RCS & RDS. Acum contul Digi.Online este activat.


5. Revenind la adresa https://digicare.rcs-rds.ro/#/digi-online primiti confirmarea faptului ca acum este activ contul Digi.Online.


6. Descarca si instaleaza  aplicatia Digi.Online dedicata pentru Android sau iOS, o rulezi apoi te autentifici cu contul creat mai sus. Succes!




Imi place aplicatia, mi se pare foarte grozava, astept sa se populeze cu cat mai multe canale.

Felicitari echipei RCS & RDS pentru aceasta noua platforma, dar asteptam si noi aplicatia HBO Go, cam de multisor...!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu