vineri, 21 februarie 2014

Digi Life Romania lanseaza productia proprie 'Ingrediente'


Clientii RCS & RDS vor putea urmari pe canalul propriu de televiziune Digi Life Romania, seria de emisiuni "Ingrediente" care isi propune sa ofere publicului informatii de interes general despre ingredientele descoperite cu mii de ani in urma, de ale caror beneficii se bucura si beneficiaza in fiecare zi, pornind de la alimentatie, sanatate, frumusete, pana la activitati artistice. 


Prin intermediul acestor emisiuni, publicul Digi Life Romania va descoperi ce impact au aceste ingrediente asupra umanitatii, care este istoria lor, felul in care influenteaza viata cotidiana, miturile si realitatile, prezentate si sustinute de specialisti din domeniu intr-un mod obiectiv. 

"Tinta noastra este sa devenim furnizorul preferat de informatie de calitate, educativa si de divertisment pentru romani. Crearea de continut propriu este unul dintre obiectivele canalelor de documentare Digi, iar productii precum DigiPedia, Digipedia+, DigiPortrete, fac deja parte din peisajul mediatic romanesc, fiind apreciate de telespectatorii nostri. Astfel, lansarea acestor emisiuni reprezinta un alt pas important pe care il facem in preocuparea permanenta de dezvoltare si diversificare a continutului TV pe care il oferim." declara Bogdan Chiritoiu, Manager Digi Life, Digi World, Digi Animal World. 

Subiectele celor 5 emisiuni care urmeaza sa fie difuzate in urmatoarea perioada: Cartoful (2 episoade), Apa (2 episoade), Graul (2 episoade), Cafeaua (1 episod) si Berea (1 episod). Fiecare emisiune va avea o durata de 25 de minute si va putea fi urmarita in fiecare zi de joi, incepand cu ora 21:00 si in reluare, vinerea, de la ora 10:00.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu