miercuri, 12 februarie 2014

Fa-ti televizorul Smart cu Evolio Smart TV Box!


Evolio Smart TV Box este un mini PC bazat pe Android 4.2. Acesta îți transformă televizorul într-unul smart: acces la mii de filme și seriale, peste 60 de canale TV, documentare și desene animate prin intermediul Seenow, serviciul românesc de TV & Video on Demand disponibil multiscreen, navigare web de pe televizor și acces la aplicațiile și jocurile Android.

Evolio Smart TV Box îți aduce divertismentul la tine acasă, în propria sufragerie. Echipamentul este însoțit de acces timp de 6 luni la abonamentele TV, Avantaj și Filmbox Live din serviciul Seenow.

Acum ai acces la conținut video adaptat pentru toate nișele de interes, de la o multitudine de canale TV live, emisiuni înregistrate, filme și seriale, desene animate până la documentare și conținut pentru adulți. Toate sunt disponibile instant din momentul accesării Seenow de pe Evolio Smart TV Box.






Smart TV Box-ul poate fi folosit ca mini PC dacă i se atașează tastatură și mouse. Joci jocuri Android pe ecranul televizorului, editezi documente, îți verifici mail-ul și ai acces la conținutul din smartphone și laptop. Fotografiile și filmele făcute cu telefonul mobil le poți viziona acum la rezoluția și mărimea televizorului tău.

Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat sau prin cablu de rețea. Navigarea pe internet pe ecranul televizorului îți oferă o experiență multimedia completă. În plus, ai acces instant la rețele de socializare, YouTube, și orice alte site-uri dorești să vizitezi.

Evolio Smart TV Box are procesor Dual Core la 1 Ghz, 4GB memorie Flash și memorie RAM DDR3 de 1GB. Permite conectare prin USB, HDMI, RJ45, și acceptă extinderea memoriei prin SD Card.

Pachetul include: Tv box, alimentator, telecomanda dedicata, cablu Hdmi, manual de utilizare si certificat de garantie.

Evolio Smart TV Box costa acum, intr-o promotie limitata, doar 399 lei pe site-ul magazinului oficial Evolio. De asemenenea, produsul beneficiaza de 2 ani garantie si ofera acces gratuit timp de 6 luni pe aplicatia Android Seenow.

Pret actualizat eMag.ro gasesti aici.
Pret actualizat Altex gasesti aici.
 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu