vineri, 28 februarie 2014

La Digi Film, spectacolul merge mai departe!



Digi Film incepe primavara cu vesti bune pentru iubitorii filmelor de calitate si aduce in casele lor, cele mai apreciate si vizionate filme din ultimii 2 ani, cu distributii de exceptie: "007: Coordonata Skyfall", "Hobbitul: O calatorie neasteptata", "Jobs" si "Sammy 2: O testoasa in jurul lumii". 

 
Digi Film isi concentreaza atentia si prioritatile pe dezvoltarea si imbunatatirea continua a continutului TV oferind o bogata si variata selectie de productii cinematografice si de televiziune. Astfel, iubitorii filmului sunt invitati sa urmareasca zilnic spectacolul adus de Digi Film in casele lor, oferta canalului acoperind cu exigenta toate gusturile si asteptarile.

"Tinta noastra este sa oferim continut de calitate, prin care sa raspundem cat mai bine nevoilor si preferintelor clientilor nostri. Drept dovada, surprizele pregatite includ continut variat, care acopera preferintele intregii familii: de la filme de dragoste la actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie." a declarat Bogdan Chiritoiu, Manager de Proiect al postului Digi Film.

Sinopsis-urile filmelor care urmeaza sa fie difuzate in luna martie sunt prezentate mai jos, iar programul integral poate fi consultat pe site-ul www.digi-film.ro, precum si in brosura lunara Digi Film, tiparita sau in format .pdf.

Digi Film este canalul de filme ce reuneste toate genurile de film: aventura, comedie, actiune, drama, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animatie, musical etc. Totodata este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din Romania, regasindu-se in grilele serviciului de televiziune digitala prin cablu si prin satelit Digi TV a RCS & RDS.



Sinopsis-urile si programul filmelor lunii martie

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu