joi, 20 februarie 2014

Microsoft ne prezinta astazi oficial noul OneDrive (fostul SkyDrive)


Motivul pentru schimbarea numelui este unul de natură legală, o altă companie câştigând drepturile asupra numelui SkyDrive. Reţineţi şi că toţi utilizatorii actuali de SkyDrive nu vor trebui să reinstaleze aplicaţia, ci va fi oferită o actualizare automată, în fundal. 

Printre noutăţile aduse de update se număra posibilitatea de a partaja şi vizualiza clipuri video la fel de uşor ca şi fotografiile, backup automat pentru camera roll pe Android şi editare în timp real şi în colaborare folosind soluţii Office. 

Microsoft va permite utilizatorilor lui OneDrive să obţină şi mai multă stocare în cloud, pe lângă cei 7 GB gratuiţi. Astfel, veţi primi 3 GB în plus dacă folosiţi funcţia de camera backup şi până la 5 GB extra dacă veţi converti şi prietenii voştri la acest serviciu (500 MB per prieten care acceptă o invitaţie). În cele din urmă MS va oferi şi 100 GB de stocare gratuită timp de un an cadou pentru 100.000 de utilizatori.

Un singur loc pentru toate lucrurile din viata dvs.

Bun venit la OneDrive, un loc unic în care să vă stocati si partajati fotografiile, videoclipurile, documentele si alte fisiere, oriunde, pe orice dispozitiv, gratuit. În următoarele câteva luni, este posibil să continuaţi să vedeţi atât SkyDrive, cât şi OneDrive în timp ce le utilizati, dar nu vă îngrijorati! În timpul acestei tranzitii vă veti putea accesa în continuare toate fisierele. OneDrive are tot ceea ce apreciati la SkyDrive si mai mult decât atât.   
      
Este un loc unic pentru toate fotografiile si videoclipurile dvs.
Capturati si depozitati automat fotografiile si videoclipurile preferate de pe telefon, pentru a le putea accesa de pe toate dispozitivele si a le partaja cu usurintă pe cele dorite.   
      
Un singur loc pentru toate documentele
Creati si editati documente importante Word, Excel, PowerPoint si OneNote, le depozitati într-un singur loc si le accesati de pe orice dispozitiv.   
      
Un singur loc pentru toate dispozitivele
Accesati fisierele OneDrive practic de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe PC-uri, tablete, Windows Phone, iPhone, telefoane cu Android si nu numai.   
      
Aflaţi ce altceva puteţi face cu OneDrive
Faceti un tur al noilor caracteristici de exceptie din OneDrive si aflati de ce este locul unic în care să vă stocati si partajati toate lucrurile preferate.

Doriti mai mult spatiu de stocare gratuit? 
Obtineti un spatiu suplimentar de până la 8 GB dacă urmati pasii pentru a activa procedura de backup pentru albumul camerei si dacă vă invitati prietenii. Conectati-vă la OneDrive.com.

Mai multe detalii despre serviciul OneDrive gasiti aici.
  
        

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu