vineri, 21 martie 2014

Descarca noul firmware stock pentru tableta Utok 700Q Ultra (martie 2014)


Salutare dragilor.
Iata ca detinatorii tabletei  Utok 700Q Ultra au la dispozitie o noua actualizare de firmware stock, ce aduce multe imbunatatiri. Imaginea firmware si utilitarul necesar pentru reflash (PhoenixSuitV1.0.6) pot fi descarcate de aici, aici sau aici

Versiune FW = Android Jelly Bean 4.2.2
Numar versiune = V1.01
Pixeli = 1024 x 600
Build number = fiber_a31st-eng 4.2.2 JDQ39 20140226 test-keys
Firmware-ul este  doar pentru tableta Utok 700Q Ultra. Daca ai alt dispozitiv UTOK, vezi aici toata colectia de firmware pentru telefoane si tablete. Versiunea anterioara de firmware, cea din februarie 2014, o gasiti aici.

Ce este nou?
1. Compatibilitate cu o gama mai larga de aplicatii
2. Corectarea unor bug-uri de afisare a fontului
3. Un nou design pentru wallpaper si animatia de start
4. O mai buna stabilitate a sistemului de operare

 
Pentru a actualiza software-ul tabletei, aveti nevoie de:
1. Tableta
Utok 700Q Ultra (doar tabletele cu Serial Number cuprins intre UTOK700QUL2013120001 si intre UTOK700QUL2013121500)
2. Cablul USB din pachet.
3. Programul Phoenix Suite instalat pe un computer cu sistem de operare Windows
4. Versiunea software “utok_700Q_Ultra_1_update_MAR2014.img

Recomandari
1. Inainte de a incepe procesul de actualizare, va recomandam sa va asigurati ca tableta este incarcata complet, nivelul bateriei fiind 100%.
2. In timul procesului de actualizare va rugam sa nu opriti si sa nu deconectati tableta. In caz contrar tableta nu va mai putea fi utilizata.
3. Utilizati cablul USB din pachet. Un cablu care prezinta defectiuni tehnice va duce la intreruperea procesului de actualizare iar tableta va deveni nefunctionala 


Precizari
- Imediat dupa rescrierea software-ului, tableta va functiona pentru cateva momente mai lent. In acest timp sistemul initiaza comenzile si va trebui sa asteptati. De asemenea, la prima conectare in Magazinul Play (En. Google Play), va incepe actualizarea automata a aplicatiilor. In cazul in care, pe langa aceasta actualizare automata, veti dori sa rulati in paralel si alte aplicatii, este posibil ca procesarea sa se produca mai lent pana la finalizarea actualizarii.
- Va recomandam ca, dupa conectarea in Magazinul Play si actualizarea aplicatiilor, sa opriti si apoi sa porniti tableta.
- In cazul in care tableta nu porneste dupa actualizarea software, va rugam sa contactati departamentul Suport, telefonic 021/31.34.566, sau printr-un email trimis pe adresa solutie@restart.ro
- In situatia in care, in timpul rescrierii software se intampla sa apara o eroare si tableta nu mai functioneaza/nu mai porneste, se considera defect care este tratat in garantie. Va trebui sa urmati pasii necesari trimiterii produsului in service, in garantie, cu specificatia clara ca produsul respectiv nu mai porneste dupa incercarea nereusita de rescriere software. Procedura de trimitere a produsului in service poate fi accesata in aceasta pagina.


Instructiuni

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu