joi, 13 martie 2014

Digi Sport va transmite in exclusivitate Campionatul Mondial de Motociclism Viteza in urmatoarele trei sezoane (2014-2016)

 Digi Sport va transmite in direct si in exclusivitate, incepand din 20 martie pana in 9 noiembrie 2014, cele 3 clase ale celei de-a 65-a editie a Motomondialului  de Viteza: Moto GP, Moto 2 si Moto 3. De asemenea, Campionatul Mondial de Motociclism Viteza va putea fi urmarit la Digi Sport si in urmatoarele doua sezoane, 2015 si 2016.Pasionatii sporturilor cu motor vor putea urmari in intregime cele 19 weekend-uri competitionale, cuprinzand antrenamentele, calificarile si cursele, din cele trei clase de concurs.

Deschiderea oficiala a celui de-al 65-lea sezon din istoria competitiei, se va desfasura in Qatar in ziua de 20 martie, iar prima etapa poate fi urmarita pe circuitul de la Doha, Losail, in 23 martie.

Sezonul 2014 al Moto GP se anunta deosebit de spectaculos in contextul in care pe grila de start se vor afla patru fosti campioni mondiali: italianul Valentino Rossi si spaniolii Marc Marquez, Jorge Lorenzo si Dani Pedrosa. Cel mai indraznet obiectiv pentru acest sezon il reprezinta incercarea lui "Il Dottore" Rossi de a obtine cel de-al 10-lea titlu mondial din cariera, mai ales in conditiile concurentei redutabile pe care o va intampina.

"Prin transmiterea in exclusivitate a urmatoarelor trei sezoane, continuam sa le oferim telespectatorilor nostri spectacolul unic al sportului cu motor pe doua roti. Pentru ca sezonul 2014 se anunta a fi deosebit de interesant, profesionistii Digi Sport vor oferi fanilor posibilitatea de a trai experiente de neuitat pe parcursul Motomondialului de Viteza prin calitatea transmisiunilor, comentariilor, analizelor si emisiunilor dedicate competitiei mondiale. Campionatul Mondial de Motociclism Viteza completeza in acest an portofoliul de transmisiuni din sporturile cu motor de pe Digi Sport: cursele auto din Indycar Series, DTM, FIA Formula 3 European Championship, Volkswagen Scirocco R-Cup si Porsche Carrera Cup." a declarat George Dobre, redactor-sef Digi Sport.

Noutatile absolute ale acestui sezon vor fi cele doua etape sud-americane care se vor desfasura in Argentina, pe circuitul Temas de Rio Hondo, si in Brazilia, pe circuitul Brasilia.

Fazele VIDEO se vor vedea in timp REAL pe www.digisport.ro si pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro
 

 
Calendarul Provizoriu al Campionatului Mondial de Motociclism Viteza

Data                Grand Prix                              Circuit
23 martieQatarDoha - Losail
13 aprilieAmericasAustin
27 aprilieArgentinaTermas de Rio Hondo
4 maiSpaniaJerez de la Frontera
18 maiFrantaLe Mans
1 iunieItaliaMugello
15 iunieCataloniaBarcelona - Catalunya
28 IunieOlandaTT Assen
13 iulieGermaniaSachsenring
10 augustIndianapolisIndianapolis
17 augustCehiaBrno
31 augustMarea BritanieSilverstone
14 septembrieSan Marino&Riviera di RiminiMarco Simoncelli Misano
21 septembrieAragonMotorLand
28 septembrieBraziliaBrasilia
12 octombrieJaponiaMotegi
19 octombrieAustraliaPhillip Island
26 octombrieMalaeziaSepang
9 noiembrieValenciaRicardo Tormo - Valencia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu