luni, 24 martie 2014

Un nou concurs marca WWTV: Tu aduna puncte si noi le transformam in bani!


Abia incheiat concursul cu cele 4 piese de puzzle al celor de la WWTV, ca iata l-au si lansat pe urmatorul.


Despre ce este vorba mai exact? 
Tu aduna puncte si noi le transformam in bani!

Cand? Intre 24 si 31 martie.

Ce trebuie sa faci? Intra in fiecare zi pe pagina noastra de Facebook si raspunde la intrebari si sondaje, da “Like” si “Share” la postari si aduna cat mai multe puncte.

Ce castigi? La sfarsitul concursului primii trei care au cele mai multe puncte vor castiga un voucher valoric pe care sa il foloseasca pe site (valabilitatea acestuia fiind de 30 zile – adica poate fi folosit pana la 30 aprilie).

Cum se calculeaza valoarea voucherului? Simplu! Punctele adunate vor fi convertite in lei: 2 puncte = 1 leu (de ex.: daca ai adunat 28 de puncte, primesti un voucher de 14 lei).

Punctaj:
1 Like la postare = 1 punct (se pot acumula maximum 3 puncte din like-uri – indiferent daca se da Like la fiecare postare din fiecare zi a concursului, se primesc maxim 3 puncte);
1 Share la postare = 2 puncte (se pot acumula maximum 6 puncte din share-uri, adica echivalentul a 3 postari la care s-a dat Share);
Raspuns la un sondaj = 5 puncte (vor fi doua sondaje, putandu-se acumula maximum 10 puncte din rapsunsurile date la acestea);
Raspuns la o intrebare = 3 puncte (vor fi 16 intrebari, putandu-se acumula maximum 48 puncte) – indiferent daca se dau raspunsuri multiple la o intrebare, nu va fi punctat decat unul singur.

Se pot obtine puncte bonus astfel:
-          Raspunde la 3 intrebari consecutive si primesti 1 punct in plus;
-          Daca ai raspuns diferit, dar corect, fata de ceilalti la intrebare primesti 1 punct in plus.

Atentie! Trebuie adunate minim 12 puncte pentru a intra in “lupta” pentru voucher (echivalentul a 6 lei – adica a unui film pe WWTV).

Important! Voucherul este valabil pentru o singura achizitie – trebuie folosita intreaga suma odata, valoarea ramasa necheltuita nu se raporteaza si nu poate fi folosita la comenzi ulterioare!

Altele:
Incepand de miercuri (26 Martie) vom afisa zilnic leaderboard-ul cu participantii (atat in pagina de Facebook – top 5, cat si pe site-ul nostru – intreaga lista).
Pentru a putea transmite voucherul castigatorilor, acestia trebuie sa ne furnizeze o adresa de e-mail valabila.

Spor la adunat puncte!


Detalii aici - www.wwtv.ro/concurs-wwtv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu