joi, 17 aprilie 2014

Acoperire Digi Mobil extinsa


Acoperire Digi Mobil extinsa
Beneficiezi acum de acoperire la nivel national pentru serviciile de voce mobila, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre RCS & RDS si un alt operator, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice.


Serviciul de roaming national iti da posibilitatea sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retelei Digi Mobil. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorului, fara modificari in setarile telefonului. Cand te afli in reteaua Digi Mobil, vei vizualiza pe telefonul tau reteaua "Digi Mobil". Cand te afli in roaming national, vei vizualiza pe telefon reteaua "Digi MobilR". Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, beneficiezi de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil. Din luna iulie 2014, roamingul national va fi disponibil si pentru serviciul de date mobile. 

Abonamente Digi Mobil
Acum beneficiezi la maxim de avantajele abonamentelor noastre de telefonie mobila:
  • intre 200 si 1500 minute nationale si internationale incluse
  • convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel)
  • internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB
  • cele mai mici tarife pentru convorbiri, dupa consumarea minutelor incluse:
    • numai o jumatate de cent pentru convorbiri nationale fixe
    • 1,24 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale mobile

Portabilitate
Porteaza-ti numarul in reteaua noastra! Te bucuri de toate avantajele ofertei noastre si pastrezi si numarul tau de telefon. Ce trebuie sa faci ca sa vii cu numarul tau in reteaua noastra? 

Portarea numarului tau implica terminarea contractului cu operatorul curent, in conformitate cu clauzele de reziliere prevazute in cadrul acestuia (facturi emise, penalitati de reziliere, returnarea echipamentelor primite promotional etc). 

Dupa ce te-ai asigurat de respectarea conditiilor contractuale fata de actualul furnizor de servicii de telefonie, poti porta orice numar doresti prin formularea unei Cereri de portare Aceasta cerere poate fi completata in orice punct de prezenta RCS & RDS. Ai nevoie si de cartea ta de identitate (CI/BI).
In cazul in care, din motive independente de noi sau de tine, nu poti pastra numarul de telefon din alta retea, poti opta pentru un numar din numerotatia Digi Mobil.

2 comentarii:

ma duc sa fac si eu pe 25 un abonament , iar luna viitoare mai portez unul. sa speram ca nu vor inchide colaborarea cu vodafone peste 6 luni :D

@omulvaly
La mine cam toata familia a trecut pe Digi Mobil, de pe la inceputul anului (ianuarie /februarie), de cand au lansat abonamentele Optim incepand de la 2 Euro cu TVA inclus...

Trimiteți un comentariu