joi, 24 aprilie 2014

FullStream, un accesoriu unic de la E-boda



FullStream reprezintă un accesoriu de ultimă generație pe care al trebui să-l aibă orice pasionat de tehnologia modernă și nu numai. Prin acest dispozitiv puteți conecta la orice televizor, care dispune de conectare prin HDMI, smartphone-ul, tableta, laptop-ul sau Mac-ul dumneavoastră.
 
Conectarea se face cu ușurința. Doar conectați dispozitivul FullStream la portul HDMI al televizorului și alimentatorul la priză. Descărcați aplicația EZCast pe dispozitivul dumneavoastră. Apoi activați funcția Wi-Fi a dispozitivului dumneavoastră și conectați-vă la FullStream.



Cu un design slim și elegant îl puteți lua oriunde, în plus vine echipat cu toate accesoriile necesare. Pregatiți-vă pentru o experientă uimitoare, nemaiîntâlnită până acum.      Datorită multiplelor funcții și compatibilitatea cu majoritatea sistemelor de operare(Android, iOS, Microsoft ) noi l-am numit I’MPossible.

Functia “Photo”: Prin intermediul funcției Photo, puteți afișa fotografiile pe TV de pe dispozitivul dumneavoastră prin intermediul reţelei wireless. În plus puteți utiliza și aplicația „Paint” pentru a modifica pozele.
     
Functia “Camera”: Se folosește pentru afișarea camerei foto pe TV, crearea de instantanee și modificarea acestora.

Functia “Muzica”: Este funcția care realizează redarea fișierelor dumneavoastră audio. Sunetul este redat deasemenea prin intermediul TV-ului.

Functia “Video”: Redarea fișierelor audio se realizează cu ajutorul acestei funcții. Sunetul este redat prin intermediul TV-ului. Calitatea de redare este influențată direct de calitatea conținutului video și de TV-ul dumneavoastră.

Functia ”Web“: Cu ajutorul acestei funcții, puteţi naviga pe internet şi afişa paginile web pe televizorul dumneavoastră prin intermediul reţelei wireless.
 
Functia ”Cloud Video”: Prin intermediul aceste funcții puteţi poziţiona fişierul video pe ecran. Conținutul video va fi redat  în funcție de calitatea acestuia și a TV-ului dumneavoastră. 

Functia “Document”: Cu ajutorul acestei funcţii, puteţi afişa documentul din dispozitivul dumneavoastră pe TV prin reţeaua wireless. Aplicaţia EZCast suportă formatele: PDF, DOC, PPT şi EXCEL. De asemenea puteți utiliza și Funcţia ”Sketch” (Schiţă) pentru a modifica documentul.

Functia “Ez Mirror”: Este poate cea mai importantă funcție realizată. Prin intermediul acesteia puteți afisa imaginea de pe ecranul tabletei sau smartphone-ului pe TV.



FullStream costa 199,90 lei in magazinul online E-boda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu