marți, 29 aprilie 2014

Moto 360, ceasul viitorului


Compania Motorola, parte din portofoliul Google pana la inceputul lui 2014, detinuta acum de Lenovo, tocmai a prezentat Moto 360, ceasul inteligent cu Android Wear. Producatorii au pastrat designul traditional, in semn de omagiu adus trecutului, dar au inglobat caracteristici si functii ale viitorului.

Ceasul vine cu super functii, care il apropie mai mult de un asistent personal eficient decat de ce insemna pana nu demult acest accesoriu. Mai exact, Moto 360 iti trimite alerte si notificari inainte de intalnirile pe care ti le-ai programat. Iar daca esti intr-o intalnire, poti vedea mail-urile sau apelurile de pe telefon, doar aruncand o privire spre ceas. Ca sa nu mai vorbim ca, daca se intampla sa ai o intalnire lunga si plictisitoare, poti urmari de pe ceas chiar si cea mai recenta postare a unui prieten, pe conturile de socializare.

O functie demna de Star Trek este si controlul vocal – nu trebuie decat sa spui “Ok Google” ca sa-ti programezi intalniri, sa trimiti un SMS, sa afli la ce ora iti pleaca avionul sau daca Simona Halep a castigat meciul de aseara.

Gadgetul impresioneaza nu doar prin caracteristicile sale, ci si prin aspect – materialele premium sunt imbinate intr-un design elegant, asa ca iti vei dori sa porti ceasul si pentru ca arata bine, nu doar pentru ce stie sa faca. Moto 360 are aspectul unui ceas clasic pana in momentul cand se activeaza ecranul, iar desi curelele metalice si cele din piele nu impresioneaza cu nimic, functiile lui continua sa te surprinda. Detaliile tehnice ale modelului urmeaza sa fie dezvaluite de catre producatori, dar bineinteles ca toata lumea este deja curioasa.

Moto 360 va fi disponibil – pe mai multe variante de design – incepand din aceasta vara, mai intai in Statele Unite. Aici poti vedea mai multe imagini cu Moto 360.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu