miercuri, 23 aprilie 2014

'Oferte noi', inca o rubrica in contul Digicare


Anul 2014 este anul de gratie pentru echipa RCS-RDS, care vad ca lucreaza febril in ultimul timp. Nici nu a trecut bine Pastele, ca operatorul telecom a si lansat ieri super-abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat. Asta dupa ce inainte de Pasti au lansat HDD-ul virtual cu spatiu de stocare in cloud, si dupa ce au anuntat extinderea acoperirii Digi Mobil.

Astazi abonatii RCS-RDS au gasit in contul DigiCare o noua rubrica intitulata 'Oferte noi', prin intermediul careia se pot face direct comenzi de upgrade sau de abonamente noi. 

Felicitari RCS-RDS!


La upgradarea unui tip abonament, utilizatorul primeste urmatorul email:

Stimate abonat 
Aţi primit acest email datorită faptului că aţi comandat prin interfaţa Contul meu Digi modificarea abonamentului pentru telefonia mobilă.
Ca urmare a acordului Dvs. manifestat la comanda serviciului vă comunicăm că la adresa http://www.rcs-rds.ro/dreptul-la-informare sunt disponibile documentele care alcătuiesc contractul şi fac parte integrantă din aceasta (condiţii generale, condiţii specifice, anexă tarife), contract în baza căruia este furnizat serviciul.
Documentele mai sus menţionate conţin toate informaţiile prevăzute de art. 54 din O.U.G. nr. 111 / 2011 privind comunicaţiile electronice, cu modificările şi completările ulterioare.

 Îţi mulţumim,
Echipa RCS&RDS.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu