vineri, 11 aprilie 2014

RCS & RDS a lansat astazi Digi Storage – serviciul personal de stocare a datelor în cloud

http://digistorage.rcs-rds.ro/

Cel mai mic pret pentru cel mai mare spatiu de stocare! 
Hard disk-ul tau virtual: 20 GB Free, 50 GB la doar 3 lei/luna. 

Ce primesti? 

1. Acces rapid de oriunde la documentele tal
Acum nu mai ai nevoie de hard-disk-uri externe pentru stocarea unui volum mare de informatii si a documentelor importante pentru tine. Si poti utiliza acum aplicatia cu cea mai rapida incarcare si descarcare a documentelor si a fisierelor de orice fel (filme, muzica, prezentari etc.): Digi Storage! 

2. Mobilitate maxima si sincronizarea datelor 
Cu Digi Storage, ai mobilitate maxima si acces de oriunde, la informatiile si documentele importante pentru tine. Stochezi documentele tale in acest spatiu-virtual, pe care ti-l punem la dispozitie inclusiv gratuit. Iti oferim un punct unic de stocare a datelor (hard-disk virtual). Poti incarca aici documentele personale - fisiere, foto, filme etc. 
Poti accesa documentele tale oriunde dispui de conexiune la internet si de pe orice tip de dispozitiv: 
PC - cu Windows, Linux sau Mac OS X 
Smartphone si tableta - cu android si iOS sau cu orice browser 

Descarci aplicatia din: 
Google Play - pentru Android 
App Store - pentru iOS 

Aplicațiile client pe care ti le oferim se sincronizeaza automat pentru toate dispozitivele utilizate de tine. 3. GRATUIT, spatiu de stocare de 20 GB 
Beneficiezi de avantajele Digi Storage, daca esti abonat la internetul fix al RCS & RDS, Digi Net Fiberlink. Primesti spatiu gratuit de 20 GB daca esti abonat la Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000. Iar daca ai nevoie sa gestionezi mai multe date, iti oferim spatii generoase la cele mai accesibile tarife lunare, indiferent de abonamentul Digi Net Fiberlink ales de tine. 


 
4. Download si upload rapide 
Poti utiliza Digi Storage din orice retea si de pe orice device. Dar daca te afli in reteaua de fibra optica a RCS & RDS, unde dispui de viteze de transfer al datelor de pana la 1000 Mbps, vei avea cel mai rapid acces la informatii: foto, video, filme, fisiere de orice tip! Utilizand Digi Storage in reteaua Digi Net, poti incarca si descarca informatia mai repede de cateva ori fata de cum o poti arhiva cu orice alta aplicatie de stocare a datelor. Dispui de superviteze de download si upload si de o retea performanta de internet, care asigura transferul rapid al datelor tale. Descarci documente de 50 GB in numai 17 minute, fata de peste 3 ore de care ai nevoie cand utilizezi alte aplicatii, in alte retele de internet.

5. Integrare cu alte platforme de storage 

In prezent, oferim facilitatea integrarii Digi Storage cu alta platforma de stocare a datelor. Tu si toti cei cu care imparti informatia, puteti accesa direct din Digi Storage, datele stocate in alt storage*. Iar in curand, iti vei putea administra toate datele indiferent de locatia in care sunt ele stocate fizic.  
*In acest moment, este disponibila integrarea cu Dropbox. 

Avantaje cand utilizezi Digi Storage in reteaua Digi Net

  • te afli in reteaua cu cele mai mari viteze pentru internet si beneficiezi de cea mai puternica infrastructura de comunicatii 
  • putem sa iti oferim o banda larga de internet cu capacitate maxima de trafic al informatiei/datelor
  • noi putem administra informatie si trafic utilizate de peste 1.500.000 clienti si pentru de 3 ori mai multi utilizatori
Avantaje cand utilizezi Digi Storage in alte retele
  •  am plasat spatial virtual de stocare a datelor in Romania, iar “distantele” pe care circula informatia ta in reteaua noastra sunt reduse, reducand si timpii de download si upload 
  • stocarea datelor tale depinde doar de serverele noastre, nu de servere localizate extern
Cum sa-ti faci cont Digi Storage
Daca esti abonat la Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000, beneficiezi de 20 GB spatiu de stocare gratuit. Pentru alte abonamente de internet fix, poti opta pentru cel putin 50 GB cu 3 lei lunar (TVA inclus).
  • Iti faci un cont Digi Storage in contul tau de client:
    - intri in contul de client
    - accesezi Administrare/Alte servicii/Digi Storage
    - setezi user-ul si parola cu care te vei loga ulterior in aplicatie
    - vei primi e-mail cu solicitarea confirmarii finalizarii contului de acces
    - confirmi crearea contului
    - te loghezi in aplicatie cu userul si parola contului creat
    Daca nu ai un cont de client Digi, il poti face chiar acum, cu datele tale de indentificare (nr. contract, factura, etc.).
  • Iti poti crea un al doilea cont, pentru alt utilizator.
  • Poti descarca aplicatia si pe smartphone si tableta (Android, iOS sau orice browser).
*Spatiul platit va fi facturat lunar, alaturi de serviciile de internet fix. In cazul in care vrei sa renunti la contul de baza, serviciul va fi facturat doar pentru perioada in care serviciul tau a fost activ.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu