miercuri, 28 mai 2014

Activare Roaming National pe Digi Mobil din contul DigiCare



Acum se poate face foarte usor activarea Roaming-ului National pentru abonamente Digi Mobil direct din contul DigiCare.

Pentru aceasta se acceseaza sectiunea 'Oferte noi', se alege adresa curenta, apoi se selecteaza abonamentul dorit si se apasa pe 'Vezi la ce abonament sau extraoptiuni poti trece'. Daca mai departe apare extraoptiunea 'Roming national', inseamna ca aceasta nu a fost activata automat, si o puteti activa manual de aici. Se alege perioada, 12 sau 24 luni, apoi se bifeaza acordul si se apasa butonul 'Comanda' din partea dreapta-jos.

In circa 5 minute de la lansarea comenzii veti primi un email si un SMS din partea echipei RCS&RDS care vor confirma activarea serviciului de 'Roming national'.

Optional, pentru verificare, accesati meniul 'Retele mobile' din setarile telefonului, scanati pentru retele mobile, selectati reteaua Vodafone, va inregistrati in retea si va aparea ca si operator Digi.MobilR (Roaming national activat si functional)

Text email:
'Stimate abonat 
Aţi primit acest email datorită faptului că aţi comandat prin interfaţa Contul meu Digi modificarea abonamentului pentru telefonia mobilă.
Ca urmare a acordului Dvs. manifestat la comanda serviciului vă comunicăm că la adresa http://www.rcs-rds.ro/dreptul-la-informare sunt disponibile documentele care alcătuiesc contractul şi fac parte integrantă din acestă (condiţii generale, condiţii specifice, anexă tarife), contract în baza căruia este furnizat serviciul.
Documentele mai sus menţionate conţin toate informaţiile prevăzute de art. 54 din O.U.G. nr. 111 / 2011 privind comunicaţiile electronice, cu modificările şi completările ulterioare.
Îţi mulţumim,
Echipa RCS&RDS.'

Text SMS
'Comanda a fost finalizata, serviciul ROAMING NATIONAL a fost activat'

Activarea serviciului este gratuita, la fel ca si utilizarea acestuia.


 
 
 


Beneficiezi acum de acoperire la nivel national pentru serviciile de voce mobila, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre RCS & RDS si un alt operator, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice.
Serviciul de roaming national iti da posibilitatea sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retelei Digi Mobil. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorului, fara modificari in setarile telefonului. Cand te afli in reteaua Digi Mobil, vei vizualiza pe telefonul tau reteaua "Digi Mobil". Cand te afli in roaming national, vei vizualiza pe telefon reteaua "Digi MobilR". Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, beneficiezi de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil. Din luna iulie 2014, roamingul national va fi disponibil si pentru serviciul de date mobile. 


Te mai poate interesa si:

2 comentarii:

Nici la mine nu merge roamingul international nu merge de câteva zile

Trimiteți un comentariu