vineri, 30 mai 2014

Digi Mobil interzis in Belgravistan, Optim in Romania!


Mai jos gasiti comunicatul oficial al celor de la RCS-RDS, o campanie nu foarte inspirata, zic eu, aleasa de acestia pentru a promova noile abonamente Optim / Complet. Detalii in articolul precedent.


Belgravistan a devenit republica independenta in 1996 si in prezent este tara cu cea mai bogata populatie din lume. Zacamintele imense de petrol, gaze naturale si diamante recent descoperite, precum si numarul relativ mic al populatiei au facut ca belgravii sa devina cei mai bogati oameni de pe planeta. Practic nu exista cetatean al Republicii Belgravistan sa nu detina cateva puturi de petrol si gaze si o mina de diamante. Si foarte multi bani.

 Multe companii vestice au intrat in acest El Dorado al estului. Conditiile de pricing ale tuturor produselor importate sau vandute pe piata belgrava sunt insa strict reglementate de stat, prin asa numitele legi ale Protectiei Interne - ele presupun ca orice bun, produs sau serviciu, sa aiba cel mai mare pret din lume, in orice moment. Daca se dovedeste ca acelasi produs sau serviciu se vinde in alta parte a lumii la un pret superior, pretul acestuia creste imediat in piata belgrava pana la un nivel la care nu poate fi concurat. Insa aceasta masura nu a fost luata vreodata, pentru ca nu a fost cazul. Totusi, pentru a preveni o situatie de genul acesta, legea prevede ca la fiecare trimestru preturile sa se tripleze.
In 20 aprilie 2014, RCS & RDS a lansat in Belgravistan serviciul de telefonie mobila Digi Mobil. In data de 29 Mai 2014, in urma numeroaselor plangeri ale populatiei privind pretul prea mic la care acest serviciu de telefonie mobila era oferit, Parlamentul Belgrav ia decizia interzicerii abonamentelor Digi Mobil si infiintarea unei comisii care sa ancheteze modul in care acest pret a ajuns pe masa consumatorilor.

"Consideram ca interzicerea ofertei Digi Mobil in Belgravistan a fost o decizie radicala si insuficient analizata. Speram sa ni se dea posibilitatea de a explica atat autoritatilor, cat si cetatenilor belgravi, ca nu am dorit sa aducem nicio ofensa prin preturile extrem de mici. Desigur, intelegem specificul culturii locale si, de asemenea, faptul ca preturile trebuie sa fie mari pentru a fi acceptate. Totodata, ii asiguram pe romani ca vor beneficia in continuare de cele mai bune oferte la abonamentele Digi Mobil." a declarat Florin Nemes, Coordonator & Marketing Comunicare.

Pe aceasta cale, RCS & RDS reaminteste ca abonamentele Digi Mobil Optim incep de la 2 euro/luna (TVA inclus) pana la 5 euro/luna (TVA inclus), iar preturile mici si beneficiile oferite prin minute nelimitate catre orice retea nationala de telefonie fixa si mobila, retele internationale, cat si prin internet mobil nelimitat, le plaseaza ca fiind cele mai atractive de pe piata de servicii de telefonie mobila.

 Detalii despre oferta completa si conditiile de abonare, gasiti aici. Digi Mobil Optim poate fi comandat in contul de client, ContulmeuDigi.ro, telefonic, la *777 si in orice punct de prezenta RCS & RDS. De asemenea, clientii Digi Mobil care opteaza pentru noul abonament Digi Mobil Optim, pot comanda apeland *111#. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro.

Campania de promovare a Digi Mobil, "Interzis in Belgravistan, Optim in Romania" este rezultatul colaborarii dintre RCS & RDS si agentia Papaya Advertising. Aceasta va avea mai multe executii, prin care va fi promovat Digi Mobil, iar vehiculele media vor varia de la o campanie la alta, incluzand TV, online, outdoor si radio. Primul spot al campaniei, Breaking News, poate fi vizionat aici.

1 comentarii:

Ce bancuri tampite mai sunt si astea ? E reclama prosteasca, sau ce ?

Trimiteți un comentariu