sâmbătă, 14 iunie 2014

Aplicatia Android Digi.Online primeste o noua actualizare, ajunge la versiunea 2.4.1


Lansata pe 11 decembrie 2013, aplicatia Android Digi.Online a primit o noua actualizare, ajungand astfel la versiunea 2.4.1.


Ce este nou in versiunea 2.4.1?
Versiune compatibila doar cu Android versiunile 4.0 - 4.4.2. O noua versiune - aflata in lucru - va rezolva compatibilitatea cu Android 4.4.3.
Ofera posibilitatea de a viziona noi programe TV.
- A fost adaugat canalul Digi Film in categoria 'Film'.

Felicitari RCS&RDS, echipei de dezvoltatori si programatorilor acestei aplicatii, pentru rapiditatea cu care scot noi versiuni care rezolva din bug-urile semnalate de utilizatori. 

Cea mai recenta versiune Android a aplicatiei poate fi descarcata gratuit din Google Play Store.



Digi.Online este o aplicatie gratuita, destinata abonatilor RCS & RDS. Cu noua platforma, abonatii Digi au acces la divertisment si informatie, de oriunde, 24 ore din 24! Pe Digi Online, utilizatorii pot urmari competitii sportive nationale si internationale, emisiuni, stiri de ultima ora si informatii despre filme, muzica si documentar.
Canalele Digi Sport 1, 2 si 3 sunt canalele de sport din Romania care prezinta cele mai importante competitii sportive nationale si internationale!
UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1 - Romania, La Liga - Spania, Serie A - Italia, Ligue 1 - Franta, Seria A Brazilia, sunt principalele competitii de care se pot bucura fanii fotbalului. Seria competitiilor sportive continua cu MotoGP, Formula 1, Formula 3, handbal, hochei sau cele mai importante turnee de tenis.

Stirile Digi24 nationale si stirile celor 6 statii locale din Craiova, Oradea, Timisoara, Brasov, Iasi si Constanta iti prezinta prompt si impartial noutatile de interes national si local. Ultimele stiri, evenimentele economice si politice internationale, te tin conectat cu actualitatea externa.
Daca vrei sa vezi cele mai noi playlisturi muzicale, UTV iti ofera muzica de cea mai buna calitate.
Aplicatia Digi.Online poate fi instalata pe smartphone sau tableta ruland Android minim 4.0 (ICS). Pentru autentificare este nevoie de activarea serviciului din Contul Meu Digi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu