sâmbătă, 21 iunie 2014

Digi Sport va transmite in exclusivitate turneul de tenis de la Wimbledon

Digi Sport va transmite in exclusivitate, in perioada 23 iunie - 6 iulie, Turneul de Tenis de la Wimbledon, cel mai vechi si cel mai prestigios dintre cele patru turnee de Mare Slem si singurul dintre ele care se desfasoara pe aceeasi suprafata ca la inceput, pe iarba. Turneul este gazduit de All England Lawn Tennis and Croquet Club din Londra si este al treilea ca ordine pe parcursul anului, dupa Australian Open si Roland Garros. 


Romania va fi reprezentata anul acesta de Simona Halep, cap de serie numarul 3 a turneului de Grand Slam de la Wimbledon si de Sorana Cirstea, pe locul 29, pe lista capilor de serie, dar si de Horia Tecau, locul 25 ATP la dublu si de Victor Hanescu, locul 103 ATP.

Favorita turneului de la Wimbledon este americanca Serena Williams, numarul unu mondial, urmata de chinezoaica Li Na, numarul 2 in clasamentul WTA si Simona Halep, numarul 3. Rusoaica Maria Sarapova, care a invins-o pe Simona Halep in turneul de Grand Slam de la Roland Garros, este cap de serie numarul 5.

In prima saptamana a competitiei, transmisiunile vor incepe la ora 13:30 si vor fi difuzate in paralel la Digi Sport 1 si Digi Sport 2, iar rezumatele meciurilor vor putea fi urmarite din 24 iunie, zilnic, de la 12:30, pe Digi Sport 2. Meciurile de tenis de la Wimbledon vor fi comentate de Andrei Pavel, Adrian Cruciat, Silviu Zancu, Radu Abramescu, Cristi Mindru, Dan Stefanescu si Ionut Angheluta.

Emisiunea "Asii tenisului", moderata de George Dobre si difuzata la Digi Sport 1, va avea editii speciale dedicate turneului de la Wimbledon. In platoul emisiunii se vor afla nume mari din lumea tenisului care vor dezbate impreuna cu George Dobre, rezultatele si reprezentatiile jucatorilor care vor participa la competitiile de la Londra.

 Mai mult, in perioada 23 iunie - 6 iulie, Digi Sport va organiza pe pagina de Facebook a  Digi Sport concursul "Urmareste asii tenisului de la Wimbledon la Digi Sport si te premiem!",  la care participantii pot castiga unul dintre cele 14 tricouri Wilson, semnate de Horia Tecau sau marele premiu, o racheta Wilson Steam 100, semnata de Sorana Cirstea. Mai multe detalii despre concurs gasiti pe pagina www.digisport.ro.

Despre Digi Sport
Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axeaza pe transmisiuni live, stiri si emisiuni ce reflecta o analiza obiectiva a performantelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 si in grilele lor se regasesc transmisiunile in direct si in exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul romanesc, european, dar si din cel mondial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu