miercuri, 4 iunie 2014

Microsoft actualizează Windows Phone 8.1, versiunea preview


Microsoft a anunţat în această săptămână sosirea unei noi actualizări pentru Windows Phone 8.1, care deocamdată rămâne în versiunea preview. La mijlocul lunii mai apărea primul update pentru WP 8.1, iar acum vine acest nou pachet software.

La acea vreme se schimba doar viaţa bateriei, în bine, iar acum avem un update la versiunea Windows Phone 8.10.12393.890. Având în vedere faptul că acest update ocupa doar 21 MB, e clar că nu e vorba de ceva capital. Totuşi aflăm că funcţia Quiet Hours, un fel de Do Not Disturb primeşte o modificare, setările sale aplicându-se acum global şi nemaifiind nevoie de Cortana pentru a îl seta cum trebuie.

În plus, telefoanele cu WP 8.1 primesc o nouă secvenţa de boot, iar logo-ul Windows e înlocuit cu o combinaţie între logo şi textul Windows Phone. Cei care au riscat şi au instalat Developer Preview pentru WP 8.1 trebuie să intre în zona de Setări şi să caute actualizările. Cei care au instalat acest software pe terminalele lor afirmă şi că stabilitatea a crescut, ca şi fluiditatea noului OS.

 
 
 
 
 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu