joi, 19 iunie 2014

RCS & RDS dubleaza vitezele la Internet si reduce preturile la serviciile cu banda superioara


Incepand din aceasta luna, RCS & RDS dubleaza vitezele la serviciul de Internet la abonamentele Digi Net Fiberlink 50 si Digi Net Fiberlink 100 pentru clientii rezidentiali existenti, gratuit, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni.

In acelasi timp, pretul serviciilor Digi Net Fiberlink 500 si 1000 va fi redus, reducere de care vor beneficia si abonatii actuali, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni.

Clientii care au abonamente Digi Net Fiberlink 50 pot trece la abonamentele Digi Net Fiberlink 100 si vor beneficia de viteze de pana la 100 Mbps, fara niciun cost suplimentar.

De asemenea, clientii Digi Net Fiberlink 100 pot trece la abonamentele Digi Net Fiberlink 200 si vor beneficia de viteze de pana la 200 Mbps, fara niciun cost suplimentar.

Clientii noi rezidentiali vor beneficia de noua oferta de acces la Internet*, dupa cum urmeaza:


* oferta este disponibila in aria de acoperire a serviciului Digi Net Fiberlink;
** serviciu de acces Internet mobil prin dispozitiv USB, stick USB inclus;
*** impreuna cu serviciile de TV Digital si telefonie fixa sau mobila.

Pentru a beneficia de cresteri si pentru modificarile contractuale, clientii existenti Digi Net Fiberlink pot sa solicite trecerea la noile viteze de acces sau la noile preturi prin apelarea Infoline 03XX. 400 414, unde XX reprezinta prefixul judetului, iar pentru Bucuresti, 031 400 4414, accesand www.contulmeudigi.ro sau in orice punct de prezenta RCS & RDS.  

"Beneficiile oferite permanent clientilor nostri, in cele mai bune conditii calitative si utilizand infrastructuri avansate de fibra optica, reprezinta o strategie cu care ne-am familiarizat deja clientii. Acestia au nevoie de servicii avantajoase si stabile, iar noi nu facem altceva decat sa venim in intampinarea nevoilor si preferintelor consumatorilor." a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare, RCS & RDS. 

Mai multe detalii despre ofertele companiei gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu