marți, 29 iulie 2014

Aktobe - Steaua, in direct la Digi Sport


Manșa întâi din turul III preliminar al UCL va avea loc miercuri, 30 iulie 2014, de la ora 18:00 și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Duelul din Kazakhstan va avea loc pe stadionul Tsentralniy, din Aktobe. Returul este programat peste o săptămână, pe 6 august, pe unul dintre cele două stadioane posibile din București - Ghencea sau Arena Națională.
 
Steaua detine deja 4 victorii in acest start de sezon, cate doua cu Rapid si Stomsgodset, si asteapta meciurile importante din preliminariile UEFA Champions League.

Steaua trebuie sa elimine inca doua adversare pentru a reusi o noua calificare in grupele UEFA Champions League. Prima dintre ele este detintatoarea titlului din Kazakhstan si in acelasi timp liderul la zi din sezonul actual, Aktobe Lento. Duelul din Kazakhstan va avea loc pe stadionul Tsentralniy, din Aktobe.

Indiferent de invingatoarea "dublei" dintre Aktobe si Steaua, ambele echipe vor mai juca in cupele europene. Invingatoarea va disputa play-off-ul UEFA Champions League, in timp ce invinsa va juca in barajul de acces pentru grupele Europa League.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi in timp REAL pe site-ul www.digisport.ro si pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

 
Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axeaza pe transmisiuni live, stiri si emisiuni ce reflecta o analiza obiectiva a performantelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 si in grilele lor se regasesc transmisiunile in direct si in exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul romanesc, european, dar si din cel mondial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu