miercuri, 16 iulie 2014

Android KitKat 4.4.2 pentru tableta Acer A1-810 a sosit!


Asa cum va anuntam in acest articol, in data de 12 iulie 2014 tableta mea Acer A1-810 primea via OTA un update intermediar care pregatea terenul pentru actualizarea la Android KitKat 4.4.2.

Iata ca in aceasta seara, la doar 3 zile distanta, am primit in cele din urma actualizarea mult asteptata.

O prezentare video gasiti aici.

Actualizare noua
Este disponibila o noua actualizare de sistem (258 MB)
Este necesara o conexiune la retea pentru a descarca si actualiza dispozitivul dvs. Furnizorul dvs. de servicii v-ar putea factura costuri suplimentare.
Aceasta actualizare software include urmatoarele modificari majore:
1. Actualizare Android 4.4.2 KitKat.
2. Imbunatatiri ale securitatii.
3. Aplicatie Camera actualizata.

Atentionari
1. Google a modificat politica spatiului de stocare extern pentru Android 4.4.x KitKat. Acum doar aplicatiile pre-incarcate pe sistem pot sa scrie fisiere in spatiul de stocare extern (card microSD). Aplicatiile de la terte parti pe care le-ati instalat vor pierde dreptul de scriere pe cardul microSD. Daca doriti ca aplicatiile de la terte parti sa isi pastreze permisiunea de scriere pe cardul microSD ca si in Android 4.2.x Jelly Bean, ignorati aceasta notificare de actualizare, nu selectati NICIODATA 'Descarcare acum' pentru actualizarea la Android 4.4.x
2. Dupa actualizarea software-ului, nu veti putea sa faceti downgrade la versiuni software mai vechi din cauza actualizarilor politicilor de seuritate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Articol in curs de actualizare...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu