vineri, 25 iulie 2014

De 5 ani, la Digi Sport vezi Spectacolul Campionilor!


Digi Sport, canalul de televiziune cu profil sportiv al RCS & RDS, a implinit pe 23 iulie a.c., cinci ani de la prima emisie. In acesti ani, fanii sportului s-au bucurat de mii de ore de transmisiuni live, rezumate, stiri, emisiuni speciale, productii proprii, dar si de exclusivitati ale celor mai importante campionate din sportul romanesc, european si mondial.



"Digi Sport este locul in care sunt respectate valorile sportului, locul unde sunt respectate toate opiniile si locul unde pot fi vizionate cele mai importante competitii sportive.", declara George Dobre, redactor sef.

Canalele tematice Digi Sport si Digi Sport Plus au fost lansate in 2009, pentru a le oferi abonatilor pasionati de sport, continut de calitate si exclusivitati din cele mai vizionate competitii din lumea sportului. In 2010, Digi Sport si-a inceput emisia la standarde High Definition, devenind astfel Digi Sport HD, iar telespectatorii au putut trai cele mai intense momente din cele mai importante intreceri sportive. La jumatatea anului 2011, Digi Sport si Digi Sport Plus devin Digi Sport 1 si Digi Sport 2 si se lanseaza al treilea canal Digi Sport 3. Scopul lansarii a fost acela de a difuza si mai mult continut, si pentru a asigura vizibilitate tuturor competitiilor transmise simultan in direct.

"In 5 ani, la Digi Sport am avut 16 000 de transmisiuni in direct, ceea ce inseamna 16 000 de momente unice pentru toti iubitorii sportului.", spune Radu Abramescu, producator general Digi Sport.

Digi Sport este prezent si online, pe www.digisport.ro unde cititorii sunt tinuti la curent cu ultimele stiri din lumea sportului, declaratii si interviuri in exclusivitate. Mai mult, cele trei canale tematice pot fi vizionate online, oricand si oriunde, pe PC, laptop, tableta sau telefon mobil.

Bilantul celor cinci ani de transmisiuni de calitate se traduce prin: 150 de meciuri din UEFA Champions League, 150 de meciuri din Europe League, meciurile din La Liga Spania, Ligue 1, Campionatul Italiei, Campionatul Mondial de Motociclism Viteza, Turneul de la Wimbledon, turneele din seria ATP 1000, Turneul Campionilor si turneele din cadrul WTA, dar si campionate de handbal, volei, baschet, rugby, judo, box. 

"Au fost doar primii cinci ani dintr-o poveste de succes care va fi dusa mai departe de profesionistii Digi Sport.", spune Dan Stefanescu, comentator Digi Sport.

 "La Digi Sport traim si comentam sportul in stare pura, intr-un mod autentic. Reusim de fiecare data sa redam competitiei sportive acel element de spectacol unic al competitiilor sportive." declara Dan Filoti, comentator Digi Sport.

"Digi Sport reprezinta etalonul televiziunilor de sport din Romania. Am reusit de fiecare data sa ii facem pe iubitorii sportului sa se simta implicati direct, sa nu fie doar spectatori." , spune Costi Pruna, realizator Digi Sport.

Echipa experimentata, colaboratorii si invitatii speciali Digi Sport au facut posibil succesul acestui canal TV, oferindu-i un loc fruntas in topul televiziunilor cu profil sportiv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu