marți, 15 iulie 2014

UTOK 5008 – partener al creativitatii


UTOK 5008 este un smartphone foarte rapid si foarte capabil: procesorul Octa Core, cipul grafic Quad Core, ecranul IPS de 5 inch si camera de 8 megapixeli. Toate aceste caracteristici prind viata in momentul in care vrei sa surprinzi acele momente care trec repede pe langa tine.

http://bit.ly/Wej0xE

Inarmati cu un UTOK 5008 am intrat in Parcul Tineretului, cautand locuri si oameni care sa puna la incercare camera de 8 megapixeli a acestuia. Asa am ajuns in Skate Park, locul unde vizitatorii sunt mereu in miscare. Si nu doar pe orizontala.
 
Aici l-am cunoscut pe Daniel, un impatimit pentru care pasiunea este sinonima cu ambitia. Ceea ce pentru un amator poate fi o miscare executata foarte bine, pentru Daniel este doar o etapa catre o schema sau saritura mult mai buna.

De aceea am incercat sa nu-i stam prea mult in cale si sa surprindem cat mai bine cum arata o dupa-amiaza intr-un skate park din Bucuresti:


Suntem convinsi ca voi puteti face mai multe cu smartphone-ul vostru. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa surprindeti momentele ideale. Afla mai multe informatii despre UTOK 5008 de aici.


via blog UTOK

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu