vineri, 22 august 2014

Primim iar vesti bune de la Digi Mobil: acoperirea proprie se extinde!


Incepand cu acest an, crestem acoperirea retelei proprii Digi Mobil, pe baza frecventei de 900 MHz in tehnologie 3G pe care am castigat-o prin licitatie publica*. Imbunatatim acoperirea la nivel urban, in principalele orase, pentru mai mult de 500 de site-uri dintre cele peste 1600 ale retelei noastre.

Ce beneficii ai, in calitate de client Digi Mobil:
- semnal mai bun in exterior si in interiorul cladirilor, in principalele orase;
- calitate cat mai buna a serviciilor de voce si date, pentru a te bucura neingradit de Internet nelimitat si voce nelimitata sau cu minute incluse.

Iata acoperirea retelei noastre proprii, in acest moment:

https://digicare.rcs-rds.ro/img/big-signal-digi-map.jpg

Ca sa beneficiezi pe deplin de calitatea semnalului Digi Mobil, utilizeaza un telefon compatibil 3G 900 MHz! Daca nu dispui de un astfel de telefon, ti-l oferim noi, la preturi avantajoase, inclusiv cu posibilitatea de plata in 12 rate! Iata aici oferta.

In acealasi timp, vei putea utiliza, ca si pana acum, serviciul de voce in roaming national fara costuri suplimentare pentru tine (in ariile geografice care nu beneficiaza inca de acoperirea retelei Digi Mobil).

Scopul nostru este sa dezvoltam permanent reteaua noastra proprie, pe care o vom extinde in zone noi, pentru ca tu sa beneficiati permanent de avantajele ofertei Digi: pachete de servicii la preturi avantajoase, adaptate pietei si puterii de cumparare din Romania!

*RCS & RDS dezvolta, incepand cu 2014, acoperirea retelei 3G Digi Mobil, ca urmare a castigarii, prin licitatie publica, a dreptului de utiliza o noua frecventa radio - 900 Mhz, in plus fata de frecventele actuale de 2100 Mhz.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu