marți, 5 august 2014

UTOK 450Q, un smartphone in culori


Familia de smartphone-uri UTOK primeste un nou membru, UTOK 450Q, un smartphone in culorile perfecte pentru vara. Însă nu doar culorile impresionează la acest smartphone – în următoarele rânduri vă vom arăta de ce UTOK 450Q este alegerea ideală.

http://bit.ly/1AQthQ9
 
 
Toate culorile sunt ale tale
Cele patru carcase nu sunt opționale, ci incluse. Astfel, încă de la începutul folosirii ai parte de toată gama de culori disponibile pentru UTOK 450Q: White, Black, Electric Blue si Charming Coraille. Fiecare dintre acestea pot complementa orice tinuta, indiferent de ocazie.
Carcasele sunt foarte usor de schimbat si ofera de fiecare data o personalitate diferita smartphone-ului UTOK 450Q.
 
Performanta Quad Core
Dincolo de culorile superbe, UTOK 450Q este un smartphone extrem de capabil. Procesorul Quad Core, cu frecventa de 1.3 GHz este pregatit sa ruleze toate aplicatiile tale preferate: jocuri, office, harti, aplicatii sociale si multe altele. Cipul grafic Mali-400 MP2 asigura fluiditatea intregului sistem de operare, de la cele mai simple efecte, pana la aplicatiile mai pretentioase.
Performantele nu se opresc aici, UTOK 450Q avand un ecran IPS OGS de 4.5 inch, cu rezolutia de 480 pe 854 pixeli si o camera de 8 megapixeli, cu functie de inregistrare video Full HD.

http://bit.ly/1AQthQ9


Android 4.4 KitKat
UTOK 450Q este primul smartphone din gama noastra, ce are preinstalata versiunea 4.4 a celui mai popular sistem de operare mobil din lume. KitKat vine cu numeroase imbunatatiri in ceea ce priveste stabilitatea, securitatea si numarul de functionalitati disponibile pentru utilizator.
Cea mai vizibila dintre schimbari este designul. Dupa cum bine stiti, toate smartphone-urile UTOK au interfata originala Android instalata, oferind utilizatorului o experienta unitara de functionalitate si design. Mai mult, utilizatorii se pot bucura acum de aplicatiile disponibile exclusiv pentru versiunea KitKat.

Conexiuni multiple
Alaturi de toate caracteristicile sale, UTOK 450Q trebuie sa fie un smartphone care sa se conecteze cu usurinta la lucrurile care conteaza pentru tine. De aceea poti folosi doua cartele Micro SIM pentru a fi cat mai flexibil in comunicare, te poti conecta la retelele WiFi cu usurinta, iar conexiunea 3G de pana la 21 MB/s te mentine conectat in permanenta cu site-urile si retelele sociale preferate.
Pentru cei care au accesorii inteligente, conectivitatea Bluetooth 4.0 asigura o legatura sigura, dar cu efecte minime asupra duratei de viata a bateriei de 1650 mAh.

UTOK 450Q – smartphone-ul verii
UTOK 450Q este smartphone-ul ideal pentru a te insoti in vacantele insorite ale verii. Vrem sa stim ce planuri v-ati face cu el si, evident, care este carcasa voastra preferata.

http://bit.ly/1AQthQ9

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu