joi, 25 septembrie 2014

Allview Impera i10G, tabletă cu procesor Intel Atom Quad Core, conexiune 3G și Windows 8.1


Tableta PC Impera i10G este cel mai nou device marca Allview din gama Impera. Cu un design slim și sistem de operare Windows 8.1, device-ul se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezoluție de 2048×1536 px, procesorul Intel® Atom™ Z3735D Quad Core cu frecvență de 1,83 GHz și conexiune 3G integrată. Tableta îmbină eleganța cu utilul și asigură echilibrul perfect între serviciu și viața personală.




Impera i10G va capta atenția persoanelor active care petrec foarte mult timp în compania unui device mobil. Este produsul care îți oferă instrumentele de care ai nevoie în activitatea de zi cu zi, care asigură performanța unui procesor Intel® Atom™ și un multi-tasking avansat. Sistemul de operare Windows oferă posibilitatea de a realiza mai multe activități în același timp, iar ecranul de 9,7” asigură mobilitate și este potrivit pentru snap view, putând fi împărțit după necesităti.

Impera i10G înglobează tehnologii și specificații de top. Tableta dispune de un procesor Intel® Atom™ Z3735D cu frecvența de 1,83 Ghz și arhitectură pe 64 de biti, de o soluție grafică Intel HD Graphics, memorie Flash de 32 GB și RAM de 2 GB. Astfel, performanța și eficiența energetică sunt la standarde ridicate.

Display-ul IPS de 9,7” care echipează tableta, prin rezoluția uimitoare de 2048×1536 px, redă detalii impresionante, culori pătrunzătoare și oferă o experiență vizuală excepțională. Tableta dispune de 2 camere foto de 5 MP și 2 MP, care facilitează realizarea de fotografii, filmări si convorbiri video.

Impera i10G utilizează sistemul de operare Windows 8.1 with Bing. Acesta asigură un multi-tasking avansat și productivitate maximă. Tableta are inclusă subscripția Office 365 Personal pentru un an, care poate fi utilizată inclusiv pe un PC sau laptop cu Windows si care asigură 1 TB spatiu de stocare în One Drive. Utilizând un spațiu comun de stocare, toate device-urile cu Windows se pot sincroniza pentru a avea acces la aceleași fișiere. Astfel, Impera i10G este ideală pentru gestionarea datelor personale și profesionale, oferind un mediu perfect de organizare.

Tableta poate fi transformată cu ușurință în device-ul cel mai potrivit pentru mediul business prin instalarea sistemului de operare Windows Pro. Atractiv, rapid și uniform, oferă noi niveluri de productivitate, securitate și mobilitate, fără a face compromisuri în ceea ce priveste performanța sau opțiunile. Device-ul poate fi utilizat împreună cu o tastatură și un mouse sau folosind ecranul tactil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu