vineri, 19 septembrie 2014

Digi Animal World lanseaza prima emisiune productie proprie



Digi Animal World lanseaza in aceasta toamna prima emisiune, productie proprie, dedicata iubitorilor de animale, denumita Digi Animal Club, prezentata de Bogdan Uritescu. Prima editie a emisiunii va debuta in data de 21 septembrie, la ora 17:45 si va fi difuzata in fiecare duminica, la aceeasi ora. 




Digi Animal Club este o emisiune de divertisment, cu continut informativ-educativ in centrul careia se afla necuvantatoarele si este dedicata copiilor, parintilor si bunicilor. Telespectatorii vor urmari in prima parte a emisiunii un film documentar despre animale, urmand ca in partea a doua sa urmareasca show-ul interactiv dintre moderator si invitatul special. Temele documentarelor, subiectele abordate in emisiune si invitatii, ii vor purta pe telespectatori prin fascinanta si secreta lume a animalelor si ii vor determina pe acestia sa devina membri ai clubului Digi Animal.

In prima editie a emisiunii vom lansa o provocare: Putem noi, oamenii, sa depasim granitele comunicarii? Putem sa vorbim cu "necuvantatoarele"? Telespectatorii vor vedea cum pot patrunde in mintea animalelor si cum pot intelege ce spun din priviri sau din postura corpului. Totodata vor afla cum sa relationeze mai bine cu ele din filmul documentar "Ce spun animalele". Dupa film, Bogdan Uritescu va discuta despre aceleasi bariere de comunicare: suntem oare atat de buni comunicatori pe cat credeam? Invitata speciala a editiei este LALA, un papagal Ara plin de culoare.

Cea de-a doua editie invita publicul la Delfinariul din Constanta unde acesta va trai o experienta subacvatica alaturi de indragitii delfini, CHEN-CHEN si NI NI. Telespectatorii vor afla cum se traieste, cum se iubeste si cat de distractiva e viata la cateva leghe sub mari, urmarind filmul "Viata secreta a delfinilor".

 Cainele, cel mai bun prieten al omului, va fi adus in prim plan in editia a treia a Digi Animal Club. Iubitorii speciei canine si nu numai, sunt invitati sa il cunoasca pe Bruno, un labrador utilitar. Acesta le va demonstra cum, de multe ori, patrupedele ii depasesc pe oameni la capitolul intuitie, simturi, agilitate.

Nici pisicile nu sunt lasate in umbra de emisiunea Digi Animal Club. Animale iubite si venerate inca din Egiptul Antic, pisicile, cu aerul lor aristocrat au pus stapanire pe casele si vietile a milioane de oameni. Chiar si in aceste conditii, comportamentul lor este inca un mister pentru oamenii de stiinta. Filmul documentar "Secretele pisicilor" ii va ajuta pe telespectatori sa inteleaga mai mult aceste animale. Acestia il vor putea cunoaste pe Figaro, un motan nazdravan, dar si un pui din rasa ragdoll.

Noutatea si ineditul se regasesc in prima emisiune a postului Digi Animal World. Iubitorii de animale vor putea descoperi care este cel mai nou animal de companie din categoria celor exotice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu