joi, 4 septembrie 2014

E oficial! RCS & RDS reduce la 4 euro pretul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat


RCS & RDS incepe toamna cu vesti bune si vine in intampinarea nevoilor de comunicare ale clientilor sai cu reduceri la pretul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat. Incepand de astazi, 03 septembrie, pretul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat, scade de la 5 euro la 4 euro/luna (TVA inclus).


Reducerea tarifului de la 5 euro la 4 euro/luna (TVA inclus) se aplica tuturor clientilor persoane fizice care opteaza pentru cel putin doua abonamente Digi Mobil Optim Nelimitatsi sunt clienti la serviciile de internet Digi Net si televiziune Digi TV Cablu sau Satelit.

"Prin acesta reducere de pret dorim sa ii incurajam pe clientii nostri sa comunice nelimitat cu membrii familiei si cu prietenii, la cele mai accesibile preturi. De asemenea, continuam sa ne rasplatim abonatii pentru loialitatea si increderea pe care o arata, asa cum am facut-o intotdeaua prin diverse initiative, de la cresterea gratuita a vitezelor la internet, la extinderea grilei de canale TV sau prin continut variat, exclusiv si de calitate."
declara Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.
Abonatii RCS & RDS la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care achizitioneaza doar un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, platesc 7 euro/luna (TVA inclus), iar la incheierea celui de-al doilea abonament Digi Mobil, vor achita doar 5 euro/luna (TVA inclus) pentru fiecare abonament in parte. Persoanele care incheie un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat si nu sunt clienti la serviciile de internet fix sau televiziune, platesc un tarif de 10 euro/luna (TVA inclus) si 7 euro/luna, (TVA inclus) daca achizitioneaza doua abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat.
Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie, primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii poti utiliza gratuit pana la 30 septembrie 2014.
Servicii DIGI Tarif Digi Mobil Optim Nelimitat (euro, TVA inclus)
1 abonament Digi Mobil Optim Nelimitat De la 2 pana la 4 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat
Digi Net si Digi TV (Cablu sau Satelit) 5 4
Digi Net sau Digi TV (Cablu sau Satelit) 7 5
- 10 7
Abonatii existenti care intrunesc conditiile enumerate mai sus, vor beneficia automat de aceasta scadere incepand cu data de 1 octombrie 2014, fara a fi necesar un demers din partea lor. 
Mai mult, RCS & RDS ofera persoanelor care incheie contract pe 24 de luni pentru abonamentul Digi Mobil Complet 3, posibilitatea de opta fara niciun cost pentru telefonul smart Allview A4 Duo sau pentru Nokia 208, iar pentru telefonul smart Allview A5 Duo/A5 Smiley doar 50 RON (TVA inclus), cu plata integrala. 
Cu abonamentul Digi Mobil Complet 3, de numai 3 euro/luna, TVA inclus, clientii beneficiaza de 150 minute nationale si internationale incluse, convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel), internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 3 GB si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit pana la 30 septembrie
Serviciile Digi Mobil pot fi comandate in contul de client, ContulmeuDigi.ro, telefonic, la *777 si in orice punct de prezenta RCS & RDS sau apeland *111#.
Abonatii Digi Mobil beneficiaza acum si de acoperirea extinsa la nivel national a retelei Digi Mobil, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre RCS & RDS si un alt operator de telefonie mobila, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice. In acest moment, abonatii Digi Mobil se conecteaza automat, fie la reteaua Digi.Mobil, fie la reteaua Digi.MobilR (reteaua cu roaming national), in functie de tipul zona in care se afla. Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, clientii beneficiaza de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil. Mai mult, compania investeste si imbunatateste permanent in acoperirea la nivel urban, in principalele orase, pentru mai mult de 500 de site-uri dintre cele peste 1600 ale retelei proprii. 

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu