vineri, 24 octombrie 2014

Descarca de aici actualizarea la Android KitKat 4.4.2 pentru tableta Allview Viva I7




Avantajele actualizarii de sw sunt:
  • actualizarea sistemului de operare de la Android 4.2.2 Jelly Bean la Android 4.4.2 KitKat;
  • interfata noua pentru meniul de Setari;
  • remedierea unor bug-uri minore;
  • adaugarea unor aplicatii si functii noi ( ex. Printing, Maps, Search, OTA Update etc).
Pentru a actualiza versiunea de soft a tabletei Allview Viva i7 este necesar sa realizati urmatorii pasi:

1. Descarcarea fiserului de update

Se descarca fiserul Update_Viva_i7_23.10.2014.zip de aici, aici si aici, intr-un PC sau laptop, si se dezarhiveaza rezultand un folder.

2. Instalarea driverlor INTEL
Din folder-ul rezultat instalati driverele in ordinea urmatoare: iSocUSB-Driver-Setup-1.0.5.exe si IntelAndroidDrvSetup1.4.3.exe ( in cazul in care folositi SO Windows XP instalati si executabilul NetFramework_3.5_full.exe).
 

3. Instalarea programului pentru softare
Instalati programul Manufacturing Flash Tool.exe. Copiati fiserul fastboot.exe din folderul rezultat in directorul tool-ului: C:\Program Files\Intel\Manufacturing Flash Tool.
Deschide-ti tool-ul Manufacturing Flash Tool.exe  instalat si setati-l astfel: “File” -> “Settings”-> “General properties”-> “SOC devices”-> “PID” -> “introduceti 09EE”  -> “OK” 


4. Actualizarea de soft
Faceti click pe optiunea  “File”->”Open”  si selectati fiserul flash.xml din folderul SW_Viva_i7_KitKat_23.10.2014 -> “Open”. Dupa selectarea corecta a fiserului in rubrica Status Messages veti primiti mesajul “ Ready to flash”.

Asigurati-va ca tableta este oprita. 
Apasati concomitent pe butoanele  „Power”, „Volum -”, “Volum +“  si  introduceti mufa microUSB in tableta. Tool-ul va detecta in mod automat device-ul, după care eliberati cele 3 butoane. Procedura de update va incepe in mod automat si va fi indicata printr-o bara de stare. Tableta va porni in mod DroidBoot. 
Finalizarea actualizarii de soft va fi indicata pe ecran conform status-ului din imaginea de mai jos: Board successfully Flashed.

 
 
 

Atentie!
- Bateria tabletei trebuie sa fie complet incarcata in momentul initierii procedurii!
- Sub nicio forma sa nu intrerupeti operatiunea de actualizare. Actualizarea de soft este o operatiune care se realizeaza pe propria raspundere urmand cu exactitate pasii prezentati.
In cazul in care intampinati dificultati in timpul softarii, deconectati tableta, apasati timp de 15 secunde pe butonul “Power” pana aceasta se opreste. Reporniti PC-ul/ laptop-ul si reluati procedura de la pasul 4. Asigurati-va ca aveti toate driverele necesare instalate cu succes.
- Tableta va porni automat dupa finalizarea completa a actualizarii de soft si va dura mai mult decat o secventa normala  de boot.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu