sâmbătă, 4 octombrie 2014

RCS&RDS a lansat serviciul Digi Play

http://www.digi-online.ro/digiplay/

Serviciul poate fi accesat online la adresa www.digi-online.ro/digiplay sau prin intermediul aplicatiei Digi.Online, care ieri tocmai a fost actualizata cu acest motiv, ajungand astfel la versiunea 3.0.1. Fata de versiunea web, aplicatia Android ofera acces gratuit, chiar si fara logarea in cont, la continut Digi,  (emisiuni inregistrate din diverse sectiuni: sport, cultura, economie, auto, etc)

 
Noutati Digi.Online v3.0.1:
- integreaza serviciul de continut video la cerere DigiPlay
- un nou mod de vizualizare a stirilor, cu posibilitatea dea alege culorile
 
 
 
 

 

"Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem o companie care se preocupă permanent să îmbunătăţească şi să diversifice experienţa utilizatorului cu serviciile pe care le oferă. Totodată, suntem un furnizor de conţinut variat şi de calitate apreciat de români, iar lansarea serviciului Digi Play vine să completeze în mod firesc serviciile oferite. Clienţii noştri se pot bucura şi pot experimenta noul serviciu care sperăm să le ofere confortul de a urmări oricând şi de oriunde pe teritoriul României, filmele şi serialele preferate", a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare al RCS&RDS.

Serviciul se adresează clienţilor RCS&RDS, persoane fizice, care au contractat minim cu un serviciu Digi din portofoliul companiei. Aceştia se pot abona la Digi Play pentru 15 lei/ lună (TVA inclus).

Digi Play nu este un serviciu adresat companiilor abonate la RCS&RDS, care nu se pot abona la acest nou serviciu. De asemenea, persoanele fizice care nu sunt clienţi ai RCS&RDS nu se pot abona în acest moment la serviciul Digi Play, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii companiei.

În biblioteca virtuală Digi Play, abonaţii vor putea regăsi succese recente de cinema şi producţii clasice. Printre filmele care pot fi urmărite pe Digi Play, se numără "Hitch - Consilier în amor/ Hitch", "Îngeri şi Demoni/ Angels & Demons", "Adevărul gol-goluţ/ The Ugly Truth", "Mike Meseriaşu'/ Magic Mike", "Camera de refugiu/ Panic Room", dar şi seriale precum "Lista neagră/ The Blacklist" şi "Marea încercare/ The Big C". Cele mai recente episoade ale serialului "Lista neagră" vor putea fi urmărite pe Digi Play la doar 48 de ore de la premiera în SUA. În curând, Digi Play va difuza şi documentare şi conţinut dedicat copiilor, potrivit aceluiaşi comunicat.

Utilizatorii care au o conexiune fixă şi/sau mobilă la internet şi un dispozitiv fix sau mobil pot accesa conţinutul Digi Play, disponibil pe platforma Digi Online sau în aplicaţia Digi Online care poate fi descărcată gratuit din Google Play sau din App Store.

Pentru a beneficia de conţinutul disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie să se înregistreze şi să activeze serviciul în Contul Meu Digi.

Persoanele care au deja cont în aplicaţia Digi Online vor putea să acceseze Digi Play, după activarea serviciului, folosind datele de conectare valabile pentru această platformă. 

De asemenea, abonaţii RCS&RDS care îşi activează serviciul Digi Play vor avea acces gratuit la conţinutul platformei Digi Online, dacă sunt abonaţi la Digi Net şi Digi TV. Aceştia se pot bucura de divertisment şi informaţie 24 ore din 24 şi pot urmări competiţii sportive naţionale şi internaţionale, emisiuni şi ştiri de ultimă oră din domenii precum: actualitate, economie, sport, tehnologie, timp liber.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu