luni, 3 noiembrie 2014

4 filme blockbuster, in premiera de televiziune in Romania, la debut de noiembrie

Luna noiembrie debuteaza cu mari premiere de televiziune la Digi Film. Liam Neeson, Nicole Kidman si Arnold Schwarzenegger isi dau intalnire, la inceput de noiembrie, pe canalul de film din portofoliul RCS & RDS. Digi Film prezinta, in premiera de televiziune in Romania, 4 productii ce au facut furori la cinema in acest an.
 
 

Lansat in primavara lui 2014 pe marile ecrane, "Non-Stop", filmul de actiune in care Liam Neeson interpreteaza rolul unui fost ofiter de politie, devenit alcoolic dupa moartea fiicei sale, si care lucreaza acum ca ofiter de securitate pentru liniile aeriene, are premiera pe micile ecrane din Romania la Digi Film, duminica, 2 noiembrie, de la ora 20.00.

Seria premierelor de televiziune continua luni, 3 noiembrie, de la ora 20.00, cu "Grace de Monaco". Filmul autobiografic ce spune povestea actritei Grace Kelly, devenita printesa Grace de Monaco, care a rulat la cinema in aceasta vara, vine acum si pe micul ecran. Dupa ce a renuntat la luminile reflectoarelor de la Hollywood, Grace (Nicole Kidman) trebuie sa fie mama, amfitrioana, femeie de societate si sotia unui barbat autoritar, interpretat de Tim Roth,  care tocmai se confrunta cu o criza politica fara precedent, tocmai cand ei i se ofera sansa de a reveni pe marele ecran.

Seria peliculelor care au spart box office-ul continua duminica, 9 noiembrie, de la ora 20.00, cu "Mud", un film cu Reese Witherspoon si Matthew McConaughey in rolurile principale. Iar "Sabotaj", filmul de actiune care a debutat in 2014 pe marile ecrane, cu Arnold Schwarzenegger in rolul principal, poate fi urmarit miercuri, 5 noiembrie, de la ora 20.00, la Digi Film.

Si tot in luna noiembrie, la Digi Film, poate fi urmarit, in premiera in Romania, filmul lunii, "Divergent". Pelicula a reusit sa stranga, in doar cateva saptamani de la lansare, 732 de milioane de dolari, iar producatorii pregatesc a doua parte. Filmul poate fi urmarit pe 16 noiembrie, de la ora 20.00, pe Digi Film.

 "Gardienii destinului" (The Adjustment Bureau), "Cum s-o dai sa fie bine?" (Dilemma), "Matinal cu scandal" (Morning Glory), "Daca as fi..tu!"(The Change-Up), sunt doar cateva dintre titlurile lunii noiembrie, la Digi Film. Programul integral al lunii poate fi consultat pe www.digi-film.ro, precum si in brosura lunara Digi Film, tiparita sau in format .pdf.
Digi Film poate fi urmarit si online pe platforma Digi Online, disponibila gratuit abonatilor RCS & RDS la serviciile de televiziune si internet fix.


Digi Film este canalul de filme ce reuneste toate genurile de film: aventura, comedie, actiune, drama, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animatie, muzical etc. Totodata este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din Romania, regasindu-se in grilele serviciului de televiziune digitala prin cablu si prin satelit Digi TV a RCS & RDS.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu