luni, 24 noiembrie 2014

Allview Viva H7 Xtreme – tableta cu performanțe extreme


Pentru cei care isi doresc o tableta cu performante extreme, performante ce pot fi intalnite pe cele mai noi smartphone-uri, Viva H7 Xtreme este device-ul ideal. Te vei bucura de dimensiunile reduse ce vor fi un avantaj atunci cand pleci de acasa si doresti sa o iei cu tine, pentru ca aceasta are un display de 7”.



Vei fi surprins de ecranul JDI IPS OGS cu rezoluția de 1920 x 1200 pixeli sau de tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) și Full Lamination ce aduc un plus calității și performatei si asigura un consum redus de energie. Procesorul Octa Core cu frecventa de 1,7 GHz, sistemul de operare Android 4.4.2 Kit Kat și memoria RAM de 2 GB iti vor sutine activitatile zilnice desfasurate la birou, acasa sau in timpul liber.
Pentru imortalizarea momentelor tale importante, tableta iti va pune la dispoziție două camere foto de 8 MP, respectiv de 5 MP. Cu camera principal cu Autofocus și LED Flash vei inregistra clipuri video la rezolutie Full HD si vei dispune de numeroase functii utile si interesante precum time lapse, voice capture, panoramic, live photo și HDR. Aceasta mai are si tehnologia BSI2 (Back Side Illumination) ce confera luminii cea mai scurta cale catre pixeli printr-o serie de filtre și micro lentile ce adună lumina în partea din spate a senzorului.
Cu un design tineresc, tableta este subtire de doar 7,5 mm grosime. Carcasa metalica si combinatia placuta de culori scot device-ul din banalul monoculorilor intalnite in general la tablete, insa atat cat sa ramana in sfera seriozitatii.
VIVA H7 Xtreme are in dotare conectivitate 3G integrata, functie de apelare, GPS, Bluetooth, Wi-Fi Direct, Hot Knot si este compatibila cu tehnologia Miracast, prin dongle-ul Smart2View. Aceasta poate fi controlata prin gesturi inteligente precum pornirea prin dubla atingere a ecranului, deschiderea aplicatiilor rapid prin desenarea anumitor litere si revenirea in ecranul principal realizand o miscare cu degetele unei maini pe display.

Tableta VIVA H7 Xtreme este disponibila pe baza de precomanda la pretul de 799 lei. Pentru mai multe detalii, intra si consulta pagina de prezentare a produsului de pe website-ul companiei, www.allview.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu