vineri, 28 noiembrie 2014

Jocuri și divertisment cu notebook-ul N751




Notebook-urile ASUS depășesc limitele tehnologice considerate de netrecut de alți producători. Dimensiunile compacte ale notebook-urilor de gaming vin în totală contradicție cu emisiile de căldură ale plăcii video, sistemul de răcire fiind supus unui test foarte dur. Mai mult, căldura generată de componente trebuie dirijată departe de mâinile utilizatorului, astfel încât acesta să nu simtă niciun fel de disconfort atunci când folosește intens laptopul. 

ASUS N751 este motorizat de a patra generație de procesoare Intel Core i7 pentru multitasking facil, cuplat cu grafica de jocuri NVIDIA GeForce GTX 800 pentru o redare video fluidă și jocuri dinamice. Un sistem de răcire avansat garantează faptul că N751 va avea maximum de stabilitate și performanță tot timpul, chiar și atunci când sunt rulate cele mai pretențioase aplicații.

Tehnologia Instant-on permite ieșirea din standby în numai două secunde. Pentru liniștea utilizatorilor, datele sunt automat salvate pe hard disk, atunci când nivelul baterie scade sub 5%.

ASUS N751 este echipat cu un ecran IPS Full HD (1920 x 1080) cu diagonala de 17.3 inci, cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade (orizontal și vertical). Tehnologia ASUS Splendid reproduce cu acuratețe culorile și detaliile vibrante, laptopurile din seria N oferind experiențe vizuale uimitoare pentru fotografii, filme și jocuri. Pentru o experiență și mai bună, noua serie ASUS N utilizează panouri LCD anti-glare ce reduc oboseala ochilor cauzată de reflecțiile inerente în mediile puternic iluminate. 

ASUS N751 este disponibil în România la prețuri ce pornesc de la 4099 lei (inclusiv TVA), în funcție de configurație.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu