miercuri, 31 decembrie 2014

RCS & RDS isi completeaza portofoliul media cu 4 posturi de radio: ProFM, Music FM, Info Pro si Dance FM

Din luna decembrie, RCS & RDS isi completeaza portofoliul media cu patru posturi de radio pe care le-a achizitionat in urma tranzactiei cu grupul Central European Media Enterprises (C.M.E.).  ProFM, InfoPro, Music FM si Dance FM sunt cele patru statii de radio care se adauga, din aceasta luna, celor noua posturi de televiziune pe care compania le detine in prezent.

Achizitia celor patru posturi de radio face parte din strategia RCS & RDS de a le oferi utilizatorilor continut media variat si la un inalt standard de calitate. Produsele ProFM, InfoPro, Music FM si Dance FM vor completa gama de continut media pe care RCS & RDS il furnizeaza deja: de la stiri, informatii echilibrate si interviuri in exclusivitate, la cele mai importante competitii sportive din lume, de la cele mai noi productii cinematografice, la cele mai interesante si educative documentare, precum si continut muzical pentru tineri. 

Tranzactia dintre grupul RCS & RDS si Central European Media Enterprises a fost supusa aprobarii Consiliului National al Audiovizualului. ProFM este unul din cele mai ascultate posturi de radio din Romania. Conform ultimelor date ale Studiului de Audienta Radio, ProFM are, la nivel national, aproape 1,7 milioane de ascultatori in fiecare zi si peste un milion la nivel urban. Cota de piata zilnica a radioului este de 10% pe publicul comercial, la nivel national, si de 9.1% la nivel urban. 

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania, Italia si Cehia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit, dar si unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si alte servicii de continut. Compania detine singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, si o televiziune muzicala, Utv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu