vineri, 16 ianuarie 2015

Allview P6 Energy, smartphone-ul cu “energie” multa


Cu totii ne dorim un smartphone a carei baterie sa nu se termine o data cu programul de serviciu, de aceea   telefonul Allview P6 Energy este ideal! Cu o baterie de 5000 mAh, telefonul va sustine activitatile tale mai bine de o zi, fara a-i incarca bateria.


Cu o baterie Li-Ion de 5000 mAh, P6 Energy este optiunea perfecta stilului de viata activ si te ajuta sa scapi de problema energiei reduse de la sfarsitul zilei. Bateria telefonului P6 Energy rezista pana la 21 de zile in stand-by, iar in convorbire aceasta te sustine pana la 24 de ore. Mai mult, P6 Energy permite transferul de date prin OTG si se poate transforma oricand intr-un power bank.  Ofera curent prietenilor atunci cand au ramas fara baterie.

Desi are o baterie impresionant de mare telefonul are un design slim si se potriveste perfect intr-o atmosf era business. Display-ul IPS OGS de 5” protejat de sticla rezistenta la zgarieturi, este ideal pentru a putea vedea clar toate detaliile in culori patrunzatoare la rezolutia de 1280×720 pixeli.

Performanta sistemului de operare Android™ 4.4.2, KitKat® impreuna cu puterea procesorului Quad Core si memoria RAM de 1 GB vor crea din acest device partenerul ideal in activitatile desfasurate. Procesorul grafic Mali 400 MP va face ca aplicatiile si jocurile sa fie cat mai reale. Memoria flash a device-ului de 8 GB poate fi completata de un card microSD de pana l
a 32 GB. Muzica redata va suna excelent datorita sistemului DTS integrat.
Utilizeaza camera principala de 8MP cu Autofocus pentru a realiza fotografii si clipuri video la rezolutie Full HD sau camera frontala de 2MP pentru autoportrete si apeluri video. Prin functiile puse la dispozitie vei avea mere poze de calitate.
Bucura-te de viteza mare de navigare pe internet datorita conexiunii 3G integrata. Ai viteza de download de pana la 21Mbps prin HSPA+.
Conecteaza-te la televizor prin dongle-ul Smart2View si functia Wi-Fi Display si vizualizeaza continutul de pe smartphone direct pe TV! Cu ajutorul functiei Wi-Fi direct poti realiza transfer de date mai rapid. Transfera fisiere dintr-un telefon in altul printr-o simpla atingere cu aplicatia Hot Knot.
Scrie-ti raportul in continuare in timp ce clipul ruleaza intr-o parte a display-ului si relaxeaza-te in timp ce lucrezi, deoarece ai functia floating video cu care este mai simplu sa vizionezi un videoclip in timp ce lucrezi.
Exista o multime de imagini animate si sunete care transmit starea vremii cu aplicatia preinstalata, ce te va ajuta sa te imbraci in fiecare zi corespunzator!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu