vineri, 16 ianuarie 2015

Liga 1 si Cupa Ligii se vad GRATUIT la Digi Sport!




Digi Sport va transmite în direct Liga 1 şi Cupa Ligii începând cu luna februarie, precum şi următoarele sezoane ale celor două competiţii, până în 2019. Compania RCS & RDS nu va percepe clienţilor săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu şi satelit, pentru vizionarea competiţiilor sportive.

"Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienţilor noştri Liga 1, fără costuri suplimentare, rasplătindu-le în acest fel loialitatea, dar şi încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiţii importante din fotbalul românesc, le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, aşa cum am avut-o şi în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaţilor Digi conţinut TV de cea mai bună calitate, la cele mai avantajoase preţuri şi, în acelaşi timp, ne păstrăm poziţia de lider pe piaţa furnizorilor de servicii de televiziune din România.”, a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.

Meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii pot fi urmărite şi online, prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 şi 3. Platforma este disponibilă gratuit clienţilor la serviciile de televiziune şi internet de la RCS & RDS. În plus, competiţiile vor fi în direct şi pe site-ul www.digisport.ro, dar si pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu