vineri, 6 februarie 2015

ASUSPRO E810 Business Mini PC – performanța vine în sticluțe mici


ASUSPRO E810 este un mini PC pegătit pentru tot ceea ce înseamnă business modern. Calculatorul este foarte compact, având un volum de numai un litru și include caracteristici speciale care-l recomandă pentru munca de birou. Consumul de electricitate este redus datorită procesoarelor Intel Core din generația a patra și a optimizărilor efectuate de ASUS. Mini PC-ul are prindere VESA și poate fi montat în spatele monitorului astfel încât spațiul din birou să fie utilizat cât mai bine posibil. 

ASUSPRO E810 mai are câteva puncte tari în ceea ce privește latura sa practică. Acesta integrează porturi COM (serial) și paralel (LPT) pe unitatea de extensie, pentru a fi compatibil cu echipamentele mai vechi, cum ar fi imprimantele. Accesul la calculator poate fi limitat cu ajutorul chipului TPM (Trusted Platform Module) și al software-ului AI Security. 


Controlul afacerii este mai simplu de realizat dacă sunt utilizate instrumente precum ASUS Business Manager și ASUS Inventory. Acesta din urmă realizează un inventar al tuturor calculatoarelor și face un raport privind hardware-ul acestora. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu