marți, 17 februarie 2015

Cu Digi Play, Vezi Ce Vrei!


"Vezi Ce Vrei" nu mai este doar un titlu de film! "Vezi Ce Vrei" a devenit oferta Digi Play, serviciul de video la cerere, disponibil prin platforma online Digi Online, la care utilizatorii au acces nelimitat, oriunde si oricand la o biblioteca video cu sute de filme si seriale, cu doar 15 lei/luna (TVA inclusa), disponibil abonatilor RCS & RDS, persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi, din portofoliul companiei.




Digi Play contine o baza variata de productii cinematografice de referinta, care acopera preferintele intregii familii: de la filme de dragoste la actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la dramă la thriller sau filme de arta - si, in curand, productii proprii, documentare, continut dedicat copiilor, concerte, precum si programe create special pentru abonatii RCS & RDS. Oferta va fi actualizata continuu si va fi in mare parte influentata de ceea ce aleg si doresc să vada utilizatorii Digi Play.

Biblioteca virtuala contine o selectie bogată si variata de productii cinematografice de succes, cum ar fi: "Ultima judecată" ("Dreed"), "Jocul lui Ender" ("Ender's game"), "Nemuritorii: Războiul Zeilor" ("Immortals"), seria completa "Piratii din Caraibe" ("Pirates of the Caribbean"), "Ultraviolet" ("Ultraviolet"), sau titluri din cinematografia independenta - "Cu Papa la psihiatru" ("Habemus Papam"), "Melancholia" ("Melancholia"), "Iubire"("Amour"), dar si seriale precum "Lista neagră" ("The Blacklist") sau "The Big C". Cele mai recente episoade ale serialului "Lista neagră" ("The Blacklist"), pot fi urmarite pe Digi Play la mai putin de 48 de ore de la premiera in SUA.

Iubitorii filmelor de animatie se pot bucura de povestile frumoase ale productiilor "Doamna si Vagabondul" ("Lady and the Tramp") sau "Ratatouille", dar pot urmari in curand seriile clasice "Musti", "Pet Alien" sau "I got a Rocket".

Lista completă a filmelor si serialelor disponibile pe Digi Play poate fi consultata aici.

Utilizatorii care au o conexiune fixa si/sau mobila la internet si un dispozitiv fix sau mobil pot accesa continutul Digi Play, disponibil pe platforma sau in aplicatia Digi Online care poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.

Pentru a beneficia de continutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea să acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru această platforma.

Campania de promovare a Digi Play, "Vezi Ce Vrei", este rezultatul colaborarii dintre RCS & RDS si agentia Papaya Advertising. Suportul video al campaniei este o poveste cinematografica, un material publicitar complex, care a implicat multe resurse de productie, o scenografie bogata si complicata, efecte speciale, precum si o procesare video la nivel hollywoodian. Povestea reprezinta dramatizarea prin spectacol vizual a diversitatii de genuri cinematografice si material video pe care utilizatorii le au la dispozitie accesand acest serviciu de video la cerere. Cu Digi Play, "Vezi Ce Vrei"!

Personajul principal al acestui spot spectaculos, cu valori de productie demne de un film, cu mai multe povesti integrate intr-una singură, este actorul Alexandru Papadopol. 


Productie:
Casa de productie: Smart Film
Producător: Stefan Anghelută
Regizor - Răzvan Mărculescu
Papaya Advertising
Director de creatie, copywriter si producător audio-video: Robert Tiderle
Art Director: Petru Cuciuc
Client Service: Ramona Sima
Actori: Florin Piersic, Alexandru Papadopol, Camelia Căpitanu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu