duminică, 15 februarie 2015

Digi World sustine prima expeditie romaneasca in nordul extrem al Siberiei


Digi World sustine prima expeditie romaneasca in nordul extrem al Siberiei - "Catre Nord, pe urme de Ural si Kamaz"


O lectie de curaj si de depasire a limitelor! Opt romani pleaca, in  februarie, intr-o aventura fantastica. Ei vor parcurge peste 28.000 de kilometri si vor infrunta temperaturi de pana la -50 de grade Celsius intr-un proiect de cucerire a nordului inghetat - Siberia. Traseul expeditiei lor pleaca de la Bucuresti si trece prin Moscova, Omsk, Irkutsk, Yakutsk, Topolinoe, Batagay, Tiksi, Yurung, Haya, Saskylah, Udachny, Myrny si inapoi spre Bucuresti.

Digi World, canalul de film documentar al carui continut se bazeaza pe cunoastere, curiozitate, experienta și divertisment, sustine activ gestul temerar al celor 8 si va fi alaturi de ei pe tot parcursul expeditiei "Catre Nord, pe urme de Ural si Kamaz". Duminica, 15 februarie, de la ora 21:55, cei 8 curajosi vor fi invitati in platoul Digi World pentru a vorbi despre aventura lor. Bogdan Uritescu, gazda talk-show-ului despre rezistenta, curaj si descoperire, ii ajuta pe telespectatorii Digi World sa afle totul despre membrii echipajului si despre traseul lor.

Imagini in timp real din expeditia care incepe in februarie si dureaza 2 luni, pot fi urmarite pe pagina de Facebook Digi World si in sectiunea speciala de pe www.digi-world.ro. Aventura siberiana a celor 8 temerari romani se va regasi si in programele Digi World din aceasta primavara, prin intermediul unor filme documentare.

Din echipa Discovering Transylvania fac parte Tufa Florentin, Zamfirescu Cornel, Andrei Muşeţe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu