luni, 16 martie 2015

Noul Zen – ASUS ZenFone 2


ASUS ZenFone 2 ne arată că luxul și performanța pot fi disponibile la un preț accesibil dacă în spatele produsului se află o companie cu o reală experiență. Cu un design ergonomic, complet nou, un ecran IPS Full HD de 5.5 inci, camere PixelMaster 13MP/5MP, procesor Intel Atom 64 biți la 2.3GHz, 4GB memorie RAM și conectivitate 4G/LTE, ZenFone 2 oferă performanțe deosebite în orice context. 

ZenFone 2 introduce elemente rafinate precum carcasa curbată ce se îngustează la margini la numai 3.9mm inspirând eleganță. Această curbură oferă un confort excepțional, o prindere sigură și un control intuitiv și convenabil.

ZenFone 2 are un ecran IPS Full HD de 5.5 inci incredibil de clar, cu o densitate de 403ppi și un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, redând clipuri și fotografii cât mai naturale. 

Tehnologia ASUS TruVivid îmbunătățește mai mult performanța ecranului prin luminozitatea crescută și culorile vibrante. Ecranul are o ramă îngustă de 3.3mm oferind modelului ZenFone 2 un procent ecran-suprafață frontală de 72% pentru a maximiza experiența vizuală. Aceasta este acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 3 pentru rezistență superioară la șocuri și amprente.

ASUS ZenFone 2 integrează o cameră PixelMaster de 13MP cu o diafragmă largă f/2.0 pentru a captura fotografii uimitoare, la rezoluție înaltă, cu zero latență. Modul Low Light activează tehnologia de contopire a pixelilor pentru a realiza fotografii cu 400% mai luminoase pe timp de noapte, fără a fi necesar un bliț. Atunci când este preferat blițul, ZenFone 2 apelează la Real Tone pentru a asigura nuanțe mai calde pentru piele și culori mai precise. 

Camera de pe ZenFone 2 are, de asemenea, mod Backlight (HDR) ce permite utilizatorilor să realizeze fotografii cu expunere uniformă și culori vii în scenele în care subiectul este poziționat între sursa de lumină și aparat, cum ar fi portretele la apusul soarelui.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu