miercuri, 1 aprilie 2015

Sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Motociclism Viteza (MOTO GP) se vede, in exclusivitate in Romania, la Digi Sport



Adrenalina, multi cai putere, motoare turate, piloti care scriu istorie, fete frumoase. Sunt ingredientele unui nou sezon de Moto GP, care debuteaza joi, 26 martie, de la 19.30, la Digi Sport 3. Prima zi de antrenamente de pe circuitul Marelui Premiu al Qatarului este, in direct si in exclusivitate in Romania, pe canalul Digi Sport 3. Sambata, de la ora 17.00, live pe www.digisport.ro sunt calificarile, iar de la ora 21.00, pe Digi Sport 2, telespectatorii pot urmari o noua serie de calificari. Competitia continua, de la 23:45, pe Digi Sport 3. 

Sfarsitul de saptamana se anunta unul incendiar. Duminica, de la ora 15:45, in direct pe Digi Sport 3, sunt cursele Moto3, Moto2 si MotoGP. Circuitul Losail din Qatar este locul in care se va desfașura prima etapa din sezonul 2015. In primele doua zile, timpii reper au fost reușiți de piloții echipei de uzina Ducati, Andrea Iannone și Andrea Dovizioso. Marc Marquez, Valentino Rossi si Dani Pedrosa, ocupantii podiumului anul trecut pe circuitul din Qatar, vor fi din nou, duminica, la start. 

Cursele Moto GP continua, in aprilie si mai, la Digi Sport, cu Grand Prix-ul Statelor Unite, pe 12 aprilie, cel al Argentinei, pe 19 aprilie, cu Marele Premiu al Spaniei, pe 3 mai, cel al Frantei, pe circuitul de la Le Mans, pe 19 mai si marele Premiu al Italiei, pe 31 mai.

Sezonul 2015 din Campionatul Mondial de Motociclism Viteza va fi transmis IN DIRECT si IN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport. Prima etapa se va desfasura intre 26 si 29 martie, in Qatar.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axeaza pe transmisiuni live, stiri si emisiuni ce reflecta o analiza obiectiva a performantelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 si in grilele lor se regasesc transmisiunile in direct si in exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul romanesc, european, dar si din cel mondial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu