miercuri, 20 mai 2015

Galerie foto: Unboxing Tronfy MXIV TV Box cu procesor Amlogic S812


Salutare dragilor, astăzi avem un nou unboxing - de aceasta data un TV Box AndroidTronfy MXIV, dispozitiv motorizat un procesor Amlogic S812 cu patru nuclee și care are drep procesor grafic un Mali-450 octa core. Este un device elegant, cu 2 GB de memorie RAM, 16GB de stocare interna, Ethernet, WiFi AC, Bluetooth 4.0 si telecomanda IR. Aceasta ofera, de asemenea, standarde eShare și Miracast și decodare hardware pentru format video H.265 HEVC. Transformati foarte usor urice LCD/LED TV intr-un Smart TV de ultima generatie.


Puteți cumpăra Tronfy MXIV Android TV Box cu doar 108.99 dolari si transport gratuit in Romania de pe www.tinydeal.com.daca folosti acest cupon: TRONFYMX4 (pretul obisnuit este 119.99 dolari). Codul de reducere este valabil doar pana 20 iunie 2015.
Si un filmulet, l-am facut in engleza, dar intelegeti voi esenta... Apropo, daca aveti nevoie de firmware stock pentru Tronfy MXIV TV Box, il puteti descarca de aici (versiunea de flash de pe SD) sau de aici (versiunea de flash de pe PC).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu