sâmbătă, 20 iunie 2015

Allview P6 Qmax – smartphone-ul pentru divertisment


Allview a lansat P6 Qmax. Smartphone-ul cu ecran generos de 5,95” si display-ul Full HD cu unghi larg de vizualizare este perfect pentru momentele de relaxare.  Performanta procesorului Octa Core cu frecventa de 1,7 GHz ofera o experienta de utilizare vizibil mai fluenta fata de cea a altor device-uri care utilizeaza modele de procesoare anterioare. Aceasta se datoreaza celor 8 nuclee ce pot functiona simultan la capacitate maxima.
Display generos pentru mai multa distractie

Joaca-te fara oprire, navigheza relaxat pe internet si  vizioneaza filme si bucura-te de un display mare. P6 Qmax are toate calitatile pentru distractie, fie ca te afli acasa sau petreci mult timp pe drumul catre birou sau scoala.

P6 Qmax dispune de doua camere foto-video, de 13 MP, respectiv 5MP si iti ofera o multime de functii utile si distractive. Nu mai pierde nici un moment special, captureaza toate aventurile tale si distribuie-le pe retelele de socializare la calitate superioara.

Filmeaza la rezolutie Full HD toate momentele de neuitat. Functia de stabilizare imagine garanteaza filmari de calitate. Acestea, dar si videoclipurile tale preferate vor fi redate la rezolutie Full HD.

Pregatestete pentru experiente extraordinare
Ramani mereu in contact cu noul P6 Qmax, ascutla muzica preferata la caliate superioara, distreaza-te cu jocurile preferate, descopera functiile speciale pentru cele mai reusite selfie-uri,  vizualizeaza filme sau videoclipuri la cea mai buna calitate, toate intr-un device nou elegant perfect pentru toate momentele tale speciale!

Ai sansa de a castiga un voucher in valoare de 200 Lei pentru achizitionarea noului P6 Qmax, intra in concurs aici!

Descopera mai multe aici!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu