sâmbătă, 20 iunie 2015

ASUS prezintă noul ceas ZenWatch 2

Nici nu ne-am obișnuit bine cu primul ZenWatch și ASUS a lansat deja ZenWatch 2. Schimbarea frecventă a modelelor face parte din mecanismul de progres rapid accesibil companiilor cu experiență și resurse considerabile. Fiecare nou model este mai bun decât precedentul chiar dacă acest lucru nu este vizibil imediat însă atunci când analizăm evoluția dispozitivelor mobile pe ultimii 5 ani vedem clar care sunt diferențele și de unde s-a pornit.

ASUS ZenWatch 2 funcționează excelent cu telefoanele ASUS cu interfață ZenUI, permițând utilizatorilor să se bucure de versiunile optimizate ale aplicațiilor ASUS ZenUI cum ar fi What’s Next și Do It Later.

Ceasul este confortabil de purtat oriunde iar senzorii sofisticați îi permite acestuia să devină un adevărat centru de monitorizare ce ajută utilizatorii să-și mențină un stil de viață sănătos și echilibrat. Utilizând senzorul bio integrat, ZenWatch 2 măsoară nivelul de relaxare și afișează pe baza măsurătorilor un scor de relaxare ușor de înțeles de către utilizatori. În funcție de scor, ZenWatch oferă sfaturi pentru a crește nivelul de relaxare și pentru a reduce stresul.

ASUS ZenWatch 2 este fabricat cu cea mai mare atenție, păstrând tradiția orologeriei de lux. Ceasul inteligent este disponibil în două dimensiuni și trei carcase din oțel inoxidabil cu 18 combinații de materiale și culori pentru curea. Multiplele combinații ce se pot realiza le va oferi viitorilor utilizatori posibilitatea de a asorta ceasul la orice ținută.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu