vineri, 31 iulie 2015

August este luna marilor aventuri cinematografice la Digi Film


Luna filmelor pline de adrenalina continua duminica, 2 august, de la 20.00, cu premiera "Oameni buni" (Good People), un film in care James Franco si Kate Hudson joaca rolul a doi soti ce descopera o suma impresionanta de bani in apartamentul in care locuiesc si care mai apoi se trezesc in postura de tinte ale unui infractor extrem de periculos.



Marele Al Pacino ofera un nou recital de actorie in ultimul sau film, "Umilirea" (The Humbling). Pelicula, care a avut premiera in urma cu doar 10 luni in Statele Unite, este difuzata sambata, 15 august, de la 20.00, la Digi Film. Iar duminica, 16 august, week-endul filmelor bune continua cu una dintre cele mai reusite comedii ale tuturor vremurilor, "Mai tantalau, mai gogoman 2" (Dumb and Dumber To). Lloyd (Jim Carrey) si Harry (Jeff Daniels) pleaca in cautarea fiicei lui Harry, data spre adoptie. Aventura celor 2 prieteni incredibil de stupizi va starni, cu siguranta, multe hohote de ras.  Cu un buget de 35 de milioane de dolari filmul a reusit sa incaseze, in doar 2 zile de la premiera,  38 de milioane de dolari.

Luna august se incheie in forta la Digi Film. Tommy Lee Jones si Hillary Swank isi incep "Calatoria" (The Homesman),  joi, 27 august, de la ora 20.00 iar duminica, 30 august, de la 20.00, Digi Film difuzeaza o mega premiera. La doar 2 luni dupa ce a intrat in cinematografe ultimul film al Millei Jovovich si al lui Pierce Brosnan, "Supravietuitoarea" (Survivor) poate fi vazut, pe micul ecran, si in Romania. Cu multa actiune si suspans filmul spune povestea unei femei spion care trebuie sa se lupte pana la capat pentru a-si demonstra nevinovatia.

In august, la Digi Film, actiunea si suspansul fac legea! Si, fiindca intotdeauna pentru cinefili e loc de mai mult, vizitati pagina  Digi Play, www.digi-online.ro-digiplay,  un serviciu de video on demand al RCS & RDS, o biblioteca variata de filme, seriale, animatie si documentare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu