vineri, 10 iulie 2015

Digi Mobil lanseaza oferta "Vino cu prietenii!" care aduce reduceri de 50% la abonament


RCS & RDS desfasoara in perioada 9 iulie - 31 august 2015, in magazinele proprii, promotia de vara "Vino cu prietenii!", destinata clientilor noi Digi Mobil, prin care acestia pot beneficia de reduceri de 50% la plata abonamentelor, pana la 6 luni. 





Promotia "Vino cu prietenii!" se adreseaza persoanelor fizice care incheie in perioada mentionata, unul sau mai multe abonamente din gama Optim 2, 3, 5 sau Optim Nelimitat si/sau Complet 2, 3 sau 5, pe o perioada de 24 de luni. 

La contractarea unui abonament de telefonie mobila, clientul va primi automat pentru fiecare SIM (maxim 2), o reducere de 50% la abonament pentru primele doua luni de la activare si doua vouchere cu coduri de reducere, pe care le poate oferi prietenilor care doresc sa se aboneze la Digi Mobil. 
Totodata, toti clientii care au primit voucherele cu coduri de reducere si contracteaza la randul lor un abonament Digi Mobil vor beneficia de reducerea de 50% la abonament pentru primele doua luni si de doua vouchere pentru a aduce in retea alti prieteni.

Prin activarea voucherelor pana la 31 august 2015, abonatul va beneficia timp de doua luni de o reducere de 50% pentru fiecare prieten adus in reteaua Digi Mobil, astfel ajungand sa primeasca o reducere de 50% la abonament pentru 6 luni.
Abonamentele Optim 2, 3, 5 si Optim Nelimitat  au preturi cuprinse intre 2 si 6 euro/luna (TVA inclusa), iar cele din gama Complet 2, 3 sau 5  pornesc de la 2 pana la 5 euro/luna (TVA inclusa). 

In functie de tipul de abonament ales, clientii beneficiaza de convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul de pana la 5 GB) si pana la 300 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit pana la 31 august 2015. Incepand din data de 1 septembrie 2015, limita de trafic in roaming national va fi de 200 MB/luna.

Totodata, clientii Digi Mobil pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, fara dobanda. La semnarea contractelor pe 24 de luni la abonamentele din gama Complet, clientii beneficiaza si de echipamente gratuite

Promotia "Vino cu prietenii! este disponibila doar in magazinele proprii in perioada 9 iulie - 31 august 2015. Mai multe detalii despre serviciile si produsele companiei gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu