miercuri, 15 iulie 2015

Lasa-te purtat de distractie la estiValul Digi si poti castiga unul dintre cele peste 16.000 de premii!

"Lasa-te purtat de distractie!" este sloganul acestei veri pentru toti participantii la estiValul Digi care se desfasoara pana pe 6 septembrie, pe plaja special amenajata langa hotelul Ovidiu din statiunea Mamaia. estiValul Digi este locul potrivit pentru distractie si pentru a petrece intreaga zi alaturi de familie, intr-o atmosfera relaxanta de vacanta, unde pot fi castigate peste 16 000 de premii. Campania este realizata de RCS & RDS impreuna cu producatorul de smartphone-uri Huawei.

 
Si pentru ca RCS & RDS nu se identifica doar cu servicii Digi de cea mai buna calitate, ci si cu divertisment pe masura, anul acesta le va oferi tuturor celor care vor fi prezenti pe plaja estiValului Digi activitati diverse, concepute special pentru toti membrii familiei pentru o vacanta de neuitat. Au fost puse in joc peste 16 000 de premii pentru cei care vor lua parte la activitatile de pe plaja.

estiValul Digi va oferi timp de doua luni un maraton de distractie, de luni pana duminica, in intervalul orar 08:00 - 17:30 si in luna august, de vineri pana duminica, intre 19:30 si 23:00. Vizitatorii vor avea la dispozitie mai multe zone dedicate distractiei: fitness, fotbal, volei si popice pe plaja, inot cu salteaua, karaoke sub dus, proiectii de filme si concerte in aer liber, jocuri pentru copii si curse de masinute.

In zona "Test Technology", participantii vor putea sa testeze serviciul de telefonie mobila, Digi Mobil, aplicatiile Digi Oriunde si Digi Online, precum si smartphone-urile de ultima generatie Huawei P8 si P8lite.
 
Totodata, va fi amenajat pentru toti cei interesati, un spatiu de testare a serviciului de internet fix, Digi Net, unde vor avea parte de cea mai mare viteza la internet din Romania. In plus, vizitatorii vor avea acces gratuit la internet WiFi si se vor bucura de premiile surpriza pregatite pentru aceasta vara.

Chiar daca este vacanta, nu trebuie sa lipseasca miscarea! Astfel, Digi Sport a pregatit un program de inviorare sustinut de un antrenor profesionist din echipa "Gimnastica de dimineata" care ii va asista pe cei care doresc sa-si inceapa ziua cu o portie sanatoasa de fitness, dar si activitati individuale si in echipa.

Digi24 HD va avea, de asemenea, un program special in aceasta vara si va transmite direct de la plaja, jurnalul de vacanta "estiValul Digi", de luni pana duminica, de la 09:00, 12:00 si 16:00.

In luna august, cinefilii vor putea viziona in fiecare vineri si sambata, in intervalul 21:00-23:00, in zona Digi Film, proiectii de filme din selectia Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).

Utv
si ProFM vor spori distractia, oferindu-le participantilor si alte ocazii de a face din prezenta lor la plaja o experienta de neuitat. In luna august vor avea loc concerte in aer liber, unde participantii se vor distra alaturi de artistii preferati care vor canta live pe scena Utv si ProFM.

Mai multe detalii despre estiValul Digi si programul campaniei se gasesc pe site-ul www.estiValuldigi.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu